pike schreef: Hier trekken ze nooit vlees van het bot, vleesbot wordt als één geheel gekraakt. Er wordt nooit en te nimmer een poot ergens opgezet. En als het dan niet tussen de kaken past tja dan is het volgens hun niet eetbaar. Daarom moet ik voor Armagnac ook de konijnekoppen in tweeën klieven anders kan hij ze niet verwerken ;)Als het echt moet dan wil Lhaki z'n poten wel gebruiken, maar ook hier liever stukken die in z'n geheel te kraken zijn. Kippenekken en halve kippevleugels zijn gewilde happen. Ik kan er wel mee leven omdat dat kraken heel precies gebeurt en het niet van hap-slik weg is. Ik vind het enger als ie een groter bot voor een deel heeft gekraakt en het gekraakte deel probeert door te slikken met het ongekraakte deel er nog aan.
tieneke schreef: Runderstaarten zijn echt veel te hard!Ik neem je waarschuwing ter harte en ga een andere bestemming voor de ossestaart zoeken.
Een kalfsstaart is een heel ander verhaal maar geef dit alsjeblieft NIET aan schrokkerds!!!
Hier geen kalfsstaarten meer dus....ik kan ze zelfs gratis krijgen