Moderator: Lizzy
pike schreef: Ik denk niet dat je het zo zwart-wit kunt stellen. Ik heb wel eens rundersnippers gehad daar zat heel veel vet aan. Dus het maakt toch ook wel wat uit wat de kwaliteit van je snippers is.Ja, daar zit wat in. Maar als iemand beide kan krijgen en er zit een groot prijsverschil tussen het kopvlees en de snippers: dan denk ik dat je er gevoegelijk vanuit kunt gaan dat je in dat geval bij het kopvlees meer kimmels en vet aantreft dan bij de snippers. Kwaliteit betaal je.
petrap schreef: Wat zijn `kimmels`??Speekselklieren dacht ik, nouja het is zon wit/grijs ding met kliertjes(soort franjes). Donja vond het een heel raar ding, heeft een stukje ervan gegeten, maar het was niet boeiend genoeg om helemaal op te peuzelen.
Lizzy schreef: Ja, daar zit wat in. Maar als iemand beide kan krijgen en er zit een groot prijsverschil tussen het kopvlees en de snippers: dan denk ik dat je er gevoegelijk vanuit kunt gaan dat je in dat geval bij het kopvlees meer kimmels en vet aantreft dan bij de snippers. Kwaliteit betaal je.Dat zou je zeggen. Maar ik heb intussen ook gemerkt dat er aardig wat kwaliteitsverschil bij dezelfde prijs zit. En dat voor een bepaald bedrag soms heel mooi vlees, en soms vlees met heel erg veel vet geleverd wordt, door een en dezelfde leverancier. Niet iedereen past zijn prijzen aan aan de kwaliteit. Het blijft een kwestie van altijd weer goed bekijken!