Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door Malamoods
#732578
Opvallend is het kleurverschil in de diverse levers.... Ik heb lamslever en terwijl de ene vrij licht van kleur is, is de ander heel donker... Hoe kan dat?

Rachel.
Door conleeuw
#732582
ik denk dat een aantal factoren meespelen, hoe oud was de dier die gebruik heeft gemaakt van de lever ;D hoe ouder de lever hoe donkerder de kleur, en hoe lang is de lever uit het karkas van de geslachte dier geweest, hoe langer buiten, hoe meer de kleur verschil ;) tenminste dat is mij opgevallen. Neem een hele lever, en snij hem door, dan is de binnenkant aardig "licht" van kleur, laat het nu een paar uur op de aanrecht staan dan zie je dat de snijvlakken aardig verdonkert zijn :-\
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door