Ik kan me ook niet voorstellen dat versvlees die problemen heeft veroorzaakt en zoals Peet ook al zegt, de meeste dierenartsen krijgen voedingsleer van de brokkenfabrikanten, dusss...dan weet je het meestel wel
Er zijn namelijk ook dierenartsen die zich verder in de voeding van de hond verdiept hebben, en die zijn meestal toch versvlees voorstanders geworden (volgens mij?).
Het schijnt dat verse rauwe vlees voeding, juist goed is tegen HD en andere aangeboren aandoeningen.
Maar goed, ik snap dat als je zo'n nare ervaring hebt gehad, je er eerst het fijne van wilt weten.
Maar ook hier op barfplaats zijn al zoveel honden opgeknapt van de verse rauwe voeding en sommige geven het ook al heel lang, dus ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken, om je hond wel rauwe vlees voeding te geven.
Zelf geef ik het ook al ± 1,5 jaar aan mijn reu, wel verschillende merken uitgeprobeert en een tijdje zelf samengesteld, maar ik ben nog steeds meer dan tevreden.
En kijk naar het alternatief, brokken of gekookt (vitamineverlies/dood) voedsel, als je dat vergelijkt met verse rauwe voeding, is de keus denk ik al een stuk makkelijker en bovendien heeft moeder natuur het zo bedoeld, de hond is tenslotte een carnivoor!!
Ik vind het trouwens erg naar van die chirurg om dat tegen jullie te zeggen, ten eerste is het (volgens mij) de grootste larie en ten tweede geeft hij jullie er een gigantisch groot schuldgevoel bij
Alsof jullie eraan bijgedragen hebben, je hond ziek te maken!
Wat dus helemaal niet zo is, voor zover ik je verhaal heb gelezen