Pagina 1 van 1

Lijstje voor de slager: Wat zet ik er op?

Geplaatst: do 23 nov 2006, 11:37
door Elf
We hebben een nieuwe slager hier in de buurt. Hij koopt zijn vlees bij een handelaar die eigen dieren slacht en dus completen runderen heeft. Ik mag nu een lijstje maken met "onderdelen" die ik zou willen hebben zodat zij er prijzen achter kunnen zetten. Dit heb ik tot nu toe bedacht, zouden jullie nog suggesties toe willen voegen?

Hart, lever, nieren, kopvlees, niet-dragende botten van jonge dieren, .......

Tips zijn welkom!
Bedankt alvast, groetjes Elvira

Re: Lijstje voor de slager: Wat zet ik er op?

Geplaatst: do 23 nov 2006, 11:39
door conleeuw
Elf schreef: We hebben een nieuwe slager hier in de buurt. Hij koopt zijn vlees bij een handelaar die eigen dieren slacht en dus completen runderen heeft. Ik mag nu een lijstje maken met "onderdelen" die ik zou willen hebben zodat zij er prijzen achter kunnen zetten. Dit heb ik tot nu toe bedacht, zouden jullie nog suggesties toe willen voegen?

Hart, lever, nieren, kopvlees, niet-dragende botten van jonge dieren, .......

Tips zijn welkom!
Bedankt alvast, groetjes Elvira
leuk dat je een nieuwe slager heb gevonden, nu hopen dat hun prijzen ook goed zijn voor jou hondenvlees...... ik zou toevoegen, runder strot? en staart, en wat van mischien indien mogelijk pens :D

Re: Lijstje voor de slager: Wat zet ik er op?

Geplaatst: do 23 nov 2006, 12:45
door tieneke
Runderstaart zou ik persoonlijk niet geven,is echt knetterhard.
Als het van een jong kalf is kan dit wel,let alleen op dat je geen schrokkerds hebĀ  ;)

Re: Lijstje voor de slager: Wat zet ik er op?

Geplaatst: do 23 nov 2006, 14:22
door Yves
En ik zou geen lever nemen, mits het bio runderen zijn.