Pagina 1 van 1
Hoe lang invriezen??
Geplaatst: do 09 nov 2006, 16:23
door tt-tjes
Hoe lang moet je hertenvlees en ribben invriezen voordat je het mag geven.
Ik meen ergens iets gelezen te hebben dat het niet meteen mag in verband met parasieten (heb ze gisteren wel al iets gegeven om te proberen)
Re: Hoe lang invriezen??
Geplaatst: do 09 nov 2006, 21:53
door Twiz
Bij mijn weten is het hertenspul uit Mill gefokt, dus niet echt wild, dan zou het niet ingevroren hoeven te worden. Ik hoop nog op een bevestiging van andere "hertenvoerders".
Ik krijg uit Mill altijd alles al ingevroren dus ik geef het gewoon.
Re: Hoe lang invriezen??
Geplaatst: vr 10 nov 2006, 18:05
door Yves
Ik vries wild en vis altijd twee weken in.
Re: Hoe lang invriezen??
Geplaatst: zo 12 nov 2006, 17:43
door ~Joke~
Ik eigenlijk al het vlees ook wat ik bij het slachthuis vandaan haal
Re: Hoe lang invriezen??
Geplaatst: zo 12 nov 2006, 17:52
door Lizzy
Men zegt dat je wild 10 dagen in moet vriezen (Mill verkoopt inderdaad tam hert en dat gaat volgens mij door de exact zelfde vleeskeuring als elk ander vlees). Vooral de organen. Van spiervlees/vleesbotten heb ik persoonlijk zoiets van "gelijk geven" want wat kan daar nou mis mee zijn?!