Rovanna schreef: Ja, geit en lam ruiken heel sterk. Ik hoef het niet; gelukkig mijn honden welWat te denken van konijn?wat meurt dat vies zeg!
Moderator: Lizzy
Rovanna schreef: Ja, geit en lam ruiken heel sterk. Ik hoef het niet; gelukkig mijn honden welWat te denken van konijn?wat meurt dat vies zeg!
conleeuw schreef: ik ben opgegroeid met lam en geit qua vlees, dus de lucht vindt ik ook niet schrikbarend, maar ik weet dat sommige mensen het ronduit vies vinden.... het heeft voor mij de geur van thuisDan durf ik het wel te bekennen: eigenlijk vind ik pens lekker ruiken:
Kruimel schreef: Ooit wel eens een duif geplukt en in stukken genseden?Nee, dat lusten zelfs mijn honden niet
Beter van niet :nerves:
Rovanna schreef: Nee, dat lusten zelfs mijn honden nietDie van mij ook niet, zelfs Tara de Kliko niet, maar de katten doen er een moord voor!
Hobbes schreef: Dan durf ik het wel te bekennen: eigenlijk vind ik pens lekker ruiken:dat snap ik wel, ik vind het ook iets hebben van stalgeur, gewoon heel sterk .
Doet me ook denken aan vroeger, paardenstallen en circuspistes (heb wel nog nooit een lap pens in handen gehad, alleen de 'gecivileerde' gemalen pens van Smuldier)
Bianca schreef: Naar mijn idee ziet het er "gewoon"uit als vet, beetje ranzig misschien..... Als het een abces was gewees, zou de kleur heel anders zijn (groen). Ik houd het op vet bolletjes... Was het trouwens bevroren geweest?Ja, het was eerst bevroren geweest, maar dat is geitenrib bij mij altijd en ik had dit nog nooit eerder gezien. De ribben zijn gewoon in de koelkast ontdooid en ik heb niks gedaan om dat proces te versnellen. Ik ontdekte het 'spul' ook pas toen ik een rand vet afsneed, want van de buitenkant was niks te zien. Het voelde heel korrelig aan, een beetje als kalk waarmee de lijnen op een voetbalveld worden gezet.