Pagina 1 van 1

rib en kotelet en schouder

Geplaatst: za 17 jun 2006, 15:37
door jon
Heb acht geitenkoteletten gekocht. Dit is toch het achterste deel van de rib en goed eetbaar als RMB?
Verder heb ik geitenvlees met een schouderdeel. Kan ik iets met het bot of is dat te hard? ??? ??? ???

Re:rib en kotelet en schouder

Geplaatst: za 17 jun 2006, 15:48
door 202Spots
jon schreef: Heb acht geitenkoteletten gekocht. Dit is toch het achterste deel van de rib en goed eetbaar als RMB?
Verder heb ik geitenvlees met een schouderdeel. Kan ik iets met het bot of is dat te hard? ??? ??? ???
Kan wel, maar koteletten zijn toch hardstikke duur?
(Dit is 'n Lam chop)
Afbeelding
Veel vlees in verhouding met klein stukje rib wat er aan zit.
Schouderbot met vlees is Okay.

Re:rib en kotelet en schouder

Geplaatst: za 17 jun 2006, 16:10
door jon
Viel mee, 6 euro de kilo ;D. Is mijn maximum kiloprijs, maar ik wil variatie in het botdeel van mijn menu houden. Schouder heb ik nog nooit gegeven dus daar ga ik met een groot stuk mee beginnen: Ik moet het zelf nog effe in stukken hakken ;)

Re:rib en kotelet en schouder

Geplaatst: za 17 jun 2006, 16:14
door 202Spots
Voor variatie kan je ook gewoon bevleesde geiten ribben geven ;)

Re:rib en kotelet en schouder

Geplaatst: za 17 jun 2006, 16:51
door jon
Weet ik, maar die hadden ze effe niet >:( dus vandaar deze vervanging!