Weer wat nieuws gehaald, paar vragen.
Geplaatst: vr 07 apr 2006, 15:19
Vanmorgen moest ik onverwachts in Tolbert zijn, dus ik denk, laat ik het combineren met een ritje slachthuis, eens proberen...
Ik heb schapen pens en lamsribben opgehaalt.
Tara en Jamie hebben al regelmatig kuiken, kip, en eend gehad en runderstrot, en dat gaat prima, wordt goed (meestal) gekauwt en verteerd. Dan kan ik nu toch wel een keer de lamsribben proberen?
Ik riep steeds dat ik nooit ribben zou gaan geven (was vooral erg geschokt na het Linga-Rib verhaal), maar ik heb toch besloten het te proberen, al vind ik het nog steeds eng
. Ik heb stukken van minimaal 2 ribben, en een stuk waar nog wat rugwervel aan zit, dat kan toch wel?
En dan over de schapen pens, ik had meerdere penzen, en het viel me op dat de ene veel sterker (lees smeriger
) rook dan de andere, is dit normaal? Ze zagen er op zich hetzelfde uit, alleen aan de ene pens zaten veel witte harde stukken (vet??) Kan ik die witte stukken er aan laten zitten, of moeten die er af?
Ik heb schapen pens en lamsribben opgehaalt.
Tara en Jamie hebben al regelmatig kuiken, kip, en eend gehad en runderstrot, en dat gaat prima, wordt goed (meestal) gekauwt en verteerd. Dan kan ik nu toch wel een keer de lamsribben proberen?
Ik riep steeds dat ik nooit ribben zou gaan geven (was vooral erg geschokt na het Linga-Rib verhaal), maar ik heb toch besloten het te proberen, al vind ik het nog steeds eng

En dan over de schapen pens, ik had meerdere penzen, en het viel me op dat de ene veel sterker (lees smeriger
