Goed, in mijn onderschrift staat dus nu een foto van Brutus met duif. Als je goed kijkt, zie je dat arme koppie van die duif liggen (helemaal onderin). Zielig. Nee, dit was geen goed plan!
Groetjes, Lizzy
Moderator: Lizzy
en zo is tie nu>>
<< Nee, dit was geen goed plan!<<Stelletje eigenwijze mutsen zijn het, die roedel van mij !
Ben ik niet zo zeker van Lizzy, dat was volgens mij wel een goed plan , alleen je roedel wil niet meewerken, das alles.
Gr.
Roger;
Zal het Lizzy niet vragen, want die is vegetariër, maar voor de anderen: hebben jullie zelf wel eens duif gegeten. Nogal bitter stukje vlees, waar je als mens heel wat aan moet doen om het lekker te maken met wijn of bruin bier of zo en veel kruiden en wat gedroogde pruimen er bij om het bitter te compenseren. Die honden vinden die duiven misschien ook pas lekker met een potje bier erbij en wat zoetigheidHoi Nicolette, ik heb wel een paar keer duif gegeten, volgens mij was dat wel tamme duif. Bitter vond ik ze absoluut niet, alleen had de laatste volgens mij tig-duizend vlieguren, want die wàs me toch taai!
gr.
Nicolette
Hoi Nicolette, ik heb wel een paar keer duif gegeten, volgens mij was dat wel tamme duif. Bitter vond ik ze absoluut niet, alleen had de laatste volgens mij tig-duizend vlieguren, want die wàs me toch taai!Misschien waren die duiven die Lizzy probeerde te voeren ook over de maximaal toegestane vluchttijd heen.
Heb ook weleens gehoord dat dit errug zoet zou zijn, ja. En idd bitter of niet is een persoonlijke kwestie, Thei en ik houden sowieso al van de wat sterke smaak van wild. Paaedenvlees eet ik eigenlijk nooit, is gevoelsmatig voor mij bijna net als hondenvlees eten, hoewel ik weet dat paardenvlees erg gezond schijnt te zijn. Met lamsvlees heb ik weer totaal geen moeite, net zo min als met konijn. Gek hè. :-/
Misschien waren die duiven die Lizzy probeerde te voeren ook over de maximaal toegestane vluchttijd heen.
En bitter is natuurlijk ook maar betrekkelijk en heeft ook met persoonlijke smaakbeleving te maken, maar rundvlees is gewoon zoeter dan vlees van duiven of van ander wild. Heeft iets met het bloedsuikergehalte van de diersoort te maken. Zo is paardenvlees nog weer zoeter dan rundvlees en uit betrouwbare ??? bron heb ik vernomen dat vlees van mensen en apen smaakt alsof er eerst suiker overheen is gegaan. :-/
Heb ook weleens gehoord dat dit errug zoet zou zijn, ja. En idd bitter of niet is een persoonlijke kwestie, Thei en ik houden sowieso al van de wat sterke smaak van wild. Paaedenvlees eet ik eigenlijk nooit, is gevoelsmatig voor mij bijna net als hondenvlees eten, hoewel ik weet dat paardenvlees erg gezond schijnt te zijn. Met lamsvlees heb ik weer totaal geen moeite, net zo min als met konijn. Gek hè. :-/