Gedroogde vis, bevat dat nog voedingsstoffen?
Geplaatst: do 12 mar 2015, 13:02
Scott is niet zo'n vis eter. Eens per week krijgt ie zalmkarkas, maar sprot, haring, sardien etc wordt rauw niet gegeten.
Nu had ik nog twee sprotjes in de vriezer, deze heb ik gedroogd en meneer vind het lekker!
Ik zou dus zo nu en dan een gedroogd visje kunnen gaan geven als onderdeel van z'n menu. Maar voegt dat nog wat toe?
Gaan er veel voedingsstoffen verloren bij het drogen van vis? En maakt het nog uit op welke temperatuur je droogt?
Nu had ik nog twee sprotjes in de vriezer, deze heb ik gedroogd en meneer vind het lekker!
Ik zou dus zo nu en dan een gedroogd visje kunnen gaan geven als onderdeel van z'n menu. Maar voegt dat nog wat toe?
Gaan er veel voedingsstoffen verloren bij het drogen van vis? En maakt het nog uit op welke temperatuur je droogt?