Bone broth / bouillon
Geplaatst: ma 22 dec 2014, 15:50
Hoi allemaal,
Ik heb een paar vraagje over het maken van 'bone broth'
Kan je ook hertenbotten gebruiken?
Kan je ook groentes (wortels/laurier/andere smaakmakers) er in doen, zo ja, moet je die er weer uithalen als het een tijd heeft gekookt?
Hoe lang koken jullie de botten ongeveer?
Mag het eventuele vlees wat nog aan de botten zat erin blijven (in het hele kookproces)of is het beter dat je het eruit haalt en als het klaar is er weer aan toevoegt?
Moet er per se azijn ( maakt het uit wat voor azijn dit is?) in of mag dit ook gewoon citroensap zijn (vers)?
Als je het invriest, hoe lang is het dan houdbaar?
Geven jullie het ook bij de gewone maaltijd ( dus ook als ze niet ziek/zwak of misselijk zijn) en hoeveel voeren jullie dan?
Dat was het voorlopig weer, alvast bedankt voor de reacties
Ik heb een paar vraagje over het maken van 'bone broth'

Kan je ook hertenbotten gebruiken?
Kan je ook groentes (wortels/laurier/andere smaakmakers) er in doen, zo ja, moet je die er weer uithalen als het een tijd heeft gekookt?
Hoe lang koken jullie de botten ongeveer?
Mag het eventuele vlees wat nog aan de botten zat erin blijven (in het hele kookproces)of is het beter dat je het eruit haalt en als het klaar is er weer aan toevoegt?
Moet er per se azijn ( maakt het uit wat voor azijn dit is?) in of mag dit ook gewoon citroensap zijn (vers)?
Als je het invriest, hoe lang is het dan houdbaar?
Geven jullie het ook bij de gewone maaltijd ( dus ook als ze niet ziek/zwak of misselijk zijn) en hoeveel voeren jullie dan?
Dat was het voorlopig weer, alvast bedankt voor de reacties
