Pagina 1 van 1
kalkoenkarkassen
Geplaatst: do 30 jun 2005, 19:22
door tieneke
Ik zag deze week mooie verse kalkoenkarkassen liggen in de supermarkt maar durfde ze niet te geven

Kan ik ze zonder problemen geven of zijn ze ook superscherp net als de nekken en vleugels??
Re:kalkoenkarkassen
Geplaatst: do 30 jun 2005, 19:37
door 202spots
Hi Tien!!!
Wanneer ik zelf 'n hele kalkoen aan 't ontleden ben,dan zie ik ook hoe scherp alles er uit ziet...
Ik gooi alles door de vleesmolen,want ik vind alle kalkoenbotten TE hard en TE scherp om in 1 stuk te geven.
Dus...heb je 'n vlees molentje meegenomen?
Anders zou ik beslist 'n molen opzoeken,want gemalen kalkoen met bot, is prima om te geven.
Re:kalkoenkarkassen
Geplaatst: do 30 jun 2005, 19:45
door tieneke
Helaas ik heb geen vleesmolen....zal eens kijken of ik er een kan scoren

En al dat goddelijke vlees is zo heerlijk goedkoop hier

Re:kalkoenkarkassen
Geplaatst: vr 01 jul 2005, 08:54
door Lizzy
Ja ja, maak ons maar jaloers
Ik ken overigens zat mensen die kalkoen wel heel voeren. Ik voer het zelf ook gemalen omdat ik het te hard/scherp vind.
Die handvleesmolens van Porkert worden in het oosten van Europa gemaakt dus volgens mij kun je die daar goedkoper scoren als hier!
Re:kalkoenkarkassen
Geplaatst: vr 01 jul 2005, 22:21
door tieneke