Lizzy schreef: Hoi Ruud, als ik jou was zo ik eerst even rustig overschakelen en dan kun je het beste beginnen met kippennekken, vind ik. Die zijn zacht. Als dat goed gaat, dan kun je ook kippenvleugels gaan geven, maar ik raad je wel aan deze plat te slaan of in te knippen (in het begin).Bedankt voor dit duidelijke antwoord hoor Lizzy,
Salmonella bacterieen: daar zijn gezonde honden echt niet gevoelig voor. Wanneer de hond rauw/vers eet is heeft het maagzuur van de hond een pH waarde (zuurgraad) van 1. Een salmonella bacterie overleeft daar eenvoudig weg niet in.
Misschien vind je hier ook nog nuttige informatie: http://www.barfplaats.nl/forum/viewforu ... eadid=9326
Alleen is me nu nog niet helemaal duidelijk die kippennekken ook nog plat meppen, en trouwens kan je die gewoon bij de slager of zo halen Pfffff wat een vragen he
Maar alvast bedankt weer hoor