Vleeskuiken na slachten in diepvries en dan?
Geplaatst: ma 27 okt 2003, 17:59
dan is het de bedoeling dat Chasey deze krijgt op de Barfdag.
Maar mijn grote vraag is: hoe moet ik deze gaan bewerken, hoelang moet die in de vriezer enz enz
Hellep me ff, Paul, Roger??
Vleeskuikens worden door Schoonpa geslacht speciaal voor mijn Zwart Monster.
Ze zijn nu rond de 1750 gram, dus een lekker kippie(sorry voor de vega's onderons) Dinsdag nacht gaan ze weg naar de slachterij en morgen moet het dus gebeuren. Kijk als ik het later pas weet is het geen ramp, maar dan moeten we wel lang gaan wachten, want door de slechte economie, gaan we langer leegstaan (de schuren dus leeg houden, omdat de slachterijen geen kippen meer willen slachten omdat ze geen kopers ervoor hebben) Maar goed daar gaat het niet over.
Moet ik de kop eraf halen(laten halen) of kan die ook gewoon gegeten worden?
Chasey eet wel hele kuikens , maar die zijn dan onder de 14 dagen, dus dan is het allemaal nog zacht.
Wie kan me wat vertellen.?
Super thanxxxxxxxx

Maar mijn grote vraag is: hoe moet ik deze gaan bewerken, hoelang moet die in de vriezer enz enz
Hellep me ff, Paul, Roger??
Vleeskuikens worden door Schoonpa geslacht speciaal voor mijn Zwart Monster.
Ze zijn nu rond de 1750 gram, dus een lekker kippie(sorry voor de vega's onderons) Dinsdag nacht gaan ze weg naar de slachterij en morgen moet het dus gebeuren. Kijk als ik het later pas weet is het geen ramp, maar dan moeten we wel lang gaan wachten, want door de slechte economie, gaan we langer leegstaan (de schuren dus leeg houden, omdat de slachterijen geen kippen meer willen slachten omdat ze geen kopers ervoor hebben) Maar goed daar gaat het niet over.
Moet ik de kop eraf halen(laten halen) of kan die ook gewoon gegeten worden?
Chasey eet wel hele kuikens , maar die zijn dan onder de 14 dagen, dus dan is het allemaal nog zacht.
Wie kan me wat vertellen.?
Super thanxxxxxxxx





