Nog meer vraagjes van een beginner
Geplaatst: do 21 aug 2003, 14:18
Hallo,
Even een vervolgje in het verhaal Charly..Ben bij Tannetje geweest en behalve bach en homeopathie (moet ze nog uitzoeken) gaan we toch vers vlees/barf :-/proberen. Heeeeeeel langzaam laten wennen met rauw rundergehakt in de groentenmix, helemaal vermalen zodat ie het eigenlijk amper merkt. En hij smikkelt het lekker weg!
Maar nu een paar vraagjes voor de vers vlees/barf-mensen
- is het uiteindelijk veel duurder dan brokken (nu nutro, 45 euro voor vier weken). Niet dat het echt belangrijk is want daarom ga ik het zeker niet laten, maar ben wel benieuwd.
- waar halen jullie de ingredienten? Hebben jullie vaste adressen en hoe benader je die dan?
- maak je elke dag vers of 1 keer in de week een heel zwikkie en dan de vriezer in?
- zijn er, behalve varkensvlees, ui en prei, ingredienten die je zeker niet moet gebruiken? Kan bijvoorbeeld alle soorten fruit?
- hoe zit het met bijvoorbeeld salmonella als je rauwe kip gebruikt? Had het er met iemand over en die riep gelijk: NIET DOEN!! In rauwe kip zit salmonella.....
Even een vervolgje in het verhaal Charly..Ben bij Tannetje geweest en behalve bach en homeopathie (moet ze nog uitzoeken) gaan we toch vers vlees/barf :-/proberen. Heeeeeeel langzaam laten wennen met rauw rundergehakt in de groentenmix, helemaal vermalen zodat ie het eigenlijk amper merkt. En hij smikkelt het lekker weg!
Maar nu een paar vraagjes voor de vers vlees/barf-mensen
- is het uiteindelijk veel duurder dan brokken (nu nutro, 45 euro voor vier weken). Niet dat het echt belangrijk is want daarom ga ik het zeker niet laten, maar ben wel benieuwd.
- waar halen jullie de ingredienten? Hebben jullie vaste adressen en hoe benader je die dan?
- maak je elke dag vers of 1 keer in de week een heel zwikkie en dan de vriezer in?
- zijn er, behalve varkensvlees, ui en prei, ingredienten die je zeker niet moet gebruiken? Kan bijvoorbeeld alle soorten fruit?
- hoe zit het met bijvoorbeeld salmonella als je rauwe kip gebruikt? Had het er met iemand over en die riep gelijk: NIET DOEN!! In rauwe kip zit salmonella.....