Weer meer jeuk!

Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: pluk

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Weer meer jeuk!

Berichtdoor Barfplaats

wennepen
1-ster
Berichten: 35
Lid geworden op: Wo 25 Aug 2004, 12:48
Contact:

Weer meer jeuk!

Berichtdoor wennepen » Wo 02 Mar 2005, 03:25

Sinds ongeveer 7 weken staat mijn hond op vers vlees, in het begin ging het super goed, hij kreeg Rodi lam rijst, zijn vacht werd mooier (compacter), mooier van structuur, weet niet precies hoe ik het uit moet leggen, maar ik vond zijn vacht er veel beter uit zien, na 4 weken lam en rijst gaf ik Max Rodi pens en hart, langzaam kreeg hij meer jeuk, ik wilde weer rodi lam en rijst halen, maar heb me in de dierenwinkel om laten praten om Duck lam en rijst te nemen, nu heeft ie nog steeds erg veel jeuk en heb ik vandaag weer Rodi lam en rijst gehaald en ga ik dit voorlopig weer geven om te kijken of de jeuk weer afneemt of dat er een andere factor meespeeld, Max is nl allergisch voor heel veel dingen(huisstofmijt, graspollen, boompollen) en heb hem op versvlees gezet om te kijken of dit een positief effect heeft op zijn allergie. De man van de dierenwinkel zei dat Max misschien ook allergisch is voor rund ofzo omdat hij het zo goed deed op de lam en rijst versie, helaas heeft de duck op dit moment geen positief effect, zou het dan toch aan de granen liggen, want dacht te hebben gelezen dat Duck meer granen bevat dan andere merken!! Ik wacht rustig af hoe Max het nu weer gaat doen op de rodi, hoop dat het een positief effect heeft en dat het echt aan verandering van versvlees soort lag zijn verergering in zijn jeuk, want dit is niet leuk meer voor hem!!
casangio

Re:Weer meer jeuk!

Berichtdoor casangio » Wo 02 Mar 2005, 08:46

Hiero ook eentje die niet tegen rund kan en van Duck vroeger ook onnoemelijk ging krabben. Dus het kan zijn dat sommige honden er inderdaad niet tegen kunnen. De mijne in ieder geval ook niet. Zelfs kip kan ik niet iedere dag voeren.
Lizzy
Moderator
Berichten: 60370
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re:Weer meer jeuk!

Berichtdoor Lizzy » Wo 02 Mar 2005, 09:14

Je zou Duck ook even kunnen vragen of er echt alleen lam en rijst in het voer zit. Bij de meeste merken namelijk bevat de lam & rijst versie ook kip. En kip wil ook wel eens allergische reacties geven.

Maar goed, ik hoop dat het werkelijk weer beter zal gaan met hem op de Rodi! Overigens, geef je hem visolie en borage-olie?
wennepen
1-ster
Berichten: 35
Lid geworden op: Wo 25 Aug 2004, 12:48
Contact:

Re:Weer meer jeuk!

Berichtdoor wennepen » Wo 02 Mar 2005, 09:18

Max krijgt zalm olie door zijn eten heen.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re:Weer meer jeuk!

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten