Orthopedie Oost-Vlaanderen - Zeeland

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Orthopedie Oost-Vlaanderen - Zeeland

Berichtdoor Barfplaats

Veerle-scrappyToo
5-sterren
Berichten: 876
Lid geworden op: Wo 07 Okt 2009, 13:01

Orthopedie Oost-Vlaanderen - Zeeland

Berichtdoor Veerle-scrappyToo » Di 28 Jun 2011, 16:08

Gisteren zijn we op controle geweest met Gizmo voor zijn pootje.  Een goeie twee weken geleden mankte hij daar mee en zijn we naar huis gegaan met een kuurtje rimadyl.  Dat heeft na 2 dagen al gezorgd dat Gizmo zijn pootje terug gebruikte en gisteren gaf hij geen enkele krimp bij de DA.  Toch is ze er niet echt van overtuigd dat hij super heupen zal hebben en hij wat slungelig loopt.
Ze opperde dus om toch foto's te nemen en vroeg hoe ver we wilden gaan in behandeling omdat orthopdeische kosten behoorlijk d epan uit kunnen rijzen.  Andere optie zou zijn om gewoon medicijnen te gaan geven die ontstekingsremmend zijn en artrosevorming zo veel mogelijk remmen...

Als orthopeed gaf ze de naam van Dr Peter Vandekerckhove  uit praktijk malpertuus door als een goeie arts.  nu benik gelukkig nog niet thuis in orhtopedie bij honden dus dacht...ik gooi hier maar even de vraag de groep in.
Iemand die er mee bekend is al zou dat moeten lukken aangezien jullie ietsjes hoger op de kaart wonen  :biggrin2: maar hier zitten ook Belgjes hé.

En aangezien ik in Zelzate woon dat grenst met Zeeland...is er een orthopeed die in Zeeland naam en faam heeft? Ervaringen met Yzendijke bvb?
Vind het best moeilijk want waarop moet je je beslissing laten rusten als je nul komma nul ervaring hebt én het toch voor zoiets belangrijks is.
Hoe belangrijk vinden jullie het trouwens dat een orthopeed ook een beetje kennis heeft van barfen? 

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten