extreem verharen...

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

extreem verharen...

Berichtdoor Barfplaats

Gebruikersavatar
essie74
4-sterren
Berichten: 495
Lid geworden op: Vr 27 Mar 2009, 10:58
Locatie: Utrecht
Contact:

extreem verharen...

Berichtdoor essie74 » Ma 15 Feb 2010, 20:38

Hallo Allemaal,

Sinds een week of drie is ons Maartje extreem aan het verharen, daar al bewezen was dat ze schildklierproblemen heeft dacht ik daar als eerste aan.

Vrijdag bloed laten prikken nu net de uitslag gehoord, niets aan het handje, waarde zijn goed 36.2? dus daar ligt het niet aan.

DA vindt het niet nodig om schraapsel te nemen daar de syptomen, die daar voor aanwezig zouden moeten zijn niet aanwezig zijn..( volgens jullie hem nog)

Ik weet nu niet waar ik aan moet denken, laat staan waar ik moet gaan zoeken.

Ze krijgen al ruim 1.5 jaar kvv en zij vooral af en toe BARF. Wij voeren verschillende soorten, Haaks Barf, Naturis, Shaweca en als we soms een stukje maand over houden Smuldier.

Ze krijgt al wel langere tijd minder dan dat ze zou mogen. Dat wil zeggen ze mag ongeveer 500 gram per dag maar krijgt er maar 350 gram.
Dit kon helaas niet anders omdat ze in een heel korte periode ruim 10 kilo aan was gekomen ( ja, wij waren ook in shock en schaamde me rot )

Wie weet misschien wat ik haar kan geven om het extreme verharen te verminderen? Het is een Ridgeback van nu nog 36 kilo, gesteriliseerd, kaal op de binnenkant van de liezen, buik.

Krijgt dus verschillende diersoorten per week, af en toe vis extra, eitjes, yoghurt enz...

Ik weet even niet waar ik het zoeken moet.
Iedere suggestie is welkom, denk er wel over morgen met de verzekering te bellen om te kijken of ik naar Zeist zou kunnen gaan, HDarts laten kijken.

Groeten,

Esther

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Cathelijn en 6 gasten