Niet weer he!

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid van de kat. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderators: koekje, pearlsofpassion

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Niet weer he!

Berichtdoor Barfplaats

Lisa
4-sterren
Berichten: 254
Lid geworden op: Do 17 Apr 2003, 00:19

Niet weer he!

Berichtdoor Lisa » Ma 06 Sep 2004, 02:40

Jaaaaa! Weer kattenpis op mijn bed verdorie! Het gekke is, ik heb vannacht toen ik naar bed ging niks geroken terwijl ik voor het slapen gaan altijd nog op mijn buik lees in bed. Ook mijn nachtshirt stinkt naar plas. De plasplek is dit keer vlak onder mijn kussen. Oh bah bah bah, ik kon echt wel even gillen van frustratie vanavond. Weer de hele zooi in de wasmachine incl. dekbed. Tijk eraf gehaald van het matras, die moet morgen naar de stomerij. Dus slaapkamer gaat dag en nacht de deur van dicht. Hoe jammer ik het ook vind want de kat(ten) 's nachts en 's ochtends op bed vind ik erg gezellig. Ook lag Sas vaak overdag of als wij wegzijn op bed.
De leefruimte van de katten wordt zo tijdens onze afwezigheid veel beperkter. De woonkamerdeur moet ook al dicht, anders plast Quinty in een plant.
In mijn leven heb ik nog maar 3 katten gehad, waarvan nu nog 2 bij me. Allemaal plaskatten >:(
sylvia
5-sterren
Berichten: 8612
Lid geworden op: Za 27 Dec 2003, 12:34
Locatie: Sint-Annaland

Re:Niet weer he!

Berichtdoor sylvia » Ma 06 Sep 2004, 07:58

Er is niets zo erg als in huis plassende katten,ik weet het ik heb ze voor de nacht naar de schuur verbannen, het is niet anders :-\
Sonja
5-sterren
Berichten: 3653
Lid geworden op: Do 27 Mar 2003, 17:24
Locatie: Breda

Re:Niet weer he!

Berichtdoor Sonja » Ma 06 Sep 2004, 14:17

Praat me er niet van! >:( Toen Muis hier twee jaar geleden kwam, was ze zo bang voor Snowball dat ze af en toe niet onder de kast uit durfde te komen om naar de bak te gaan. Dan deed ze het dus in een hoekje onder de kast. Noortje begon dat over te nemen, zeker toen ze voor het eerst krols werd. Ook toen Muis was herplaatst, bleef Noortje dat doen. Die pieste echt overal! Vervolgens kreeg Snowball last van een hardnekkige blaasontsteking, waardoor hij ook onzindelijk werd. Getver!
Gelukkig is Noortje na haar sterilisatie weer normaal zindelijk geworden en is Snowballs blaasontsteking uiteindelijk toch bedwongen. Alleen heeft Noortje wat moeite met de bak wanneer daar net een andere kat op is geweest. Dan plast ze liever in de wasbak. Maar dat is gelukkig niet zo'n ramp.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re:Niet weer he!

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Vragen en Problemen gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten