Blaasgruis bij mijn hond

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Blaasgruis bij mijn hond

Berichtdoor Barfplaats

Reina
1-ster
Berichten: 1
Lid geworden op: Zo 17 Mei 2009, 12:35

Blaasgruis bij mijn hond

Berichtdoor Reina » Ma 18 Mei 2009, 11:24

Dag Allemaal !
Ik heb een hond (bastaard) hij heet Job en is nu 8 1/2 jaar oud. Hij was eigenlijk nooit echt ziek, maar een paar weken geleden werd er blaasgruis bij hem geconstateerd. Nadat hij twee weken medicinaal Hill's Science SD voer had gegeten was de urine weer goed. Maar ja, nu moest hij dus voortaan het Hill's Science CD voer gaan eten. Mijn kater eet dat al jaren en dat gaat goed, maar Job bleek echt honger te houden, ook al gaf ik hem iets meer dan was voorgeschreven.
Een dierentherapeut hier in Nijmegen adviseerde voorlopig alleen nog maar vleesvoeding te geven. Verder schreef ze homeopatische druppels voor die zijn lijf moeten reinigen en verdere vorming van gruis zouden moeten tegengaan. Zoekend op internet kwam ik BARF tegen met een verhaal van Lizzy dat ze schreef in 2004. Zij bevestigde feitelijk de ideeën van de therapeute.Job eet nu ca 2 1/2 week alleen vlees van Rody Compleet of vlees dat is samengesteld door een diervoedingspecialist hier in Nijmegen.
Mijn vraag is, hebben meer mensen ervaring met honden met blaasgruis in relatie tot bovenstaande en hoe zijn de resultaten ? Vriendelijke groeten, Reina

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten