buikpijn?? of toch wat anders...

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

buikpijn?? of toch wat anders...

Berichtdoor Barfplaats

**Jillaroo**
5-sterren
Berichten: 600
Lid geworden op: Di 16 Okt 2007, 11:57
Locatie: nieuwegein
Contact:

buikpijn?? of toch wat anders...

Berichtdoor **Jillaroo** » Ma 17 Dec 2007, 22:44

vanavond na de grote wandeling kregen de honden pens, Jill 200 gr Quin zeker 300gr. Ze hebben dit in de tuin opgegeten, wel had Jill het in zijn geheel, in een paar flinke happen zonder echt goed te kauwen op. Nadat ze het op hadden naar binnen gedaan en lag Quin eigenlijk meteen op zijn kussen uit te buiken, was Jill onrustig, liep heen en weer en ging uiteindelijk op haar kussen liggen. Het viel mij op dat ze niet rustig was, maar haar koppie bewoog steeds op en neer, haar pupillen stonden ook groot en donker maar die van Quin eigenlijk ook. Ik heb haar een leverkoekje aangeboden en ze pakte het met moeite aan, het viel uit haar bek en eigenlijk hoefde ze het niet. Ik heb haar op haar poten gezet en meteen viel mij haar wankele gang op, ze liep niet echt rondjes en haar pupillen stonden stil, dus niet echt een attack of zo. Gelijk met een vriendin gebeld die dierenartsass is, of zij nog aan iets anders dacht. Kon een probleem van haar rug weer opgespeeld zijn? maar het kon ook een fikse buikpijn zijn met uitstralingspijn, zij kent Jill ook als een gulzig tiepje, en dat laatste zou heel goed kunnen. heeft ze toch een tia gehad kan je toch niets meer doen dan afwachten en na overleg met haar en de dierenartsen  waar ze werkt ( ze was op de praktijk) leek het laatste ons erg onwaarschijnlijk.

Ik heb haar uitgelaten en ze liep beetje wiebelig, was haar houvast kwijt, maar toen de aardsrivaal Keessie om de hoek kwam rende ze er wel met een hoop geblaf op af, maar meer niet. Ze wilde niet plassen maar dat heeft ze wel vaker dus na een kwartier naar huis gelopen, ze zocht steun tegen de schuur en was gewoon wankel. Ik heb haar naar boven willen tillen maar ze was mij voor en rende de trap op. Momenteel ligt ze in de mand te slapen.

ik hoop dat ze zich inderdaad te vol heeft gegeten...
Gebruikersavatar
Angelique
5-sterren
Berichten: 25564
Lid geworden op: Ma 08 Mar 2004, 21:01
Locatie: Sellingen
Contact:

Re: buikpijn?? of toch wat anders...

Berichtdoor Angelique » Ma 17 Dec 2007, 23:24

Ik zou niet weten hoe of wat, maar het lijkt mij sterk dat ze zich TE vol heeft gegeten aan 200 gram pens. :-\  Sterkte met haar, ik hoop dat het allemaal meevalt.
**Jillaroo**
5-sterren
Berichten: 600
Lid geworden op: Di 16 Okt 2007, 11:57
Locatie: nieuwegein
Contact:

Re: buikpijn?? of toch wat anders...

Berichtdoor **Jillaroo** » Di 18 Dec 2007, 08:53

vannacht heeft ze eerst in haar mand liggen slapen, is daarna op mijn bed gekropen en vanmorgen was alles normaal, ik merkte niets meer aan haar  :) Ze heeft vanmorgen gewoon met Quin gespeeld en heeft haar Kivo met smaak op gegeten..

Vanavond krijgt ze maar voor de zekerheid enkel de kivo.


Wat echter ook kan is dat ze tijdens het uitlaten zich al lekker vol heeft gevreten met iets anders...
Bobo
3-sterren
Berichten: 127
Lid geworden op: Zo 11 Mar 2007, 14:48
Contact:

Re: buikpijn?? of toch wat anders...

Berichtdoor Bobo » Di 18 Dec 2007, 19:36

Gelukkig dat het weer beter gaat!  ;)
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: buikpijn?? of toch wat anders...

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten