Earclear van Volatile

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Earclear van Volatile

Berichtdoor Barfplaats

Stef@nie
5-sterren
Berichten: 558
Lid geworden op: Di 04 Jul 2006, 16:14
Contact:

Earclear van Volatile

Berichtdoor Stef@nie » Ma 16 Apr 2007, 10:29

Een tijdje geleden begon Maxi hevig met haar oren te flapperen en aan haar linkeroor te krabben. Uit haar linkeroor kwam ineens steeds meer troep. Ik er mee naar de DA en die zei dat ze oormijt had. Zalfje voor het oor en Advocate mee naar huis gekregen. Ik die dingen gebruikt, maar het ging niet over. Terug naar de DA. Kijkt in haar oor en zegt: "Het is helemaal schoon, niets aan de hand hoor, dat gaat langzaam aan vanzelf weer over." Het ging dus niet over. Toen ben ik een eind verderop eens naar een andere DA gegaan. Die concludeerde een oorontsteking. Aurizon meegekregen en toen is het minder geworden en een hele tijd goed gegaan. Nu begon het een week geleden weer een beetje en ben ik weer naar de DA gegaan. Die heeft wat uit het oor gehaald, onder microscoop bekeken en hij vond geen spoor van oormijt. Weer in haar oor gekeken en dat was weer lichtelijk ontstoken. Nu heb ik weer Aurizon meegekregen. Dit moet ik nu 7 dagen geven. Er komt nog steeds veel troep uit haar oor. Hij zei dat het waarschijnlijke een chronische oorontsteking is geworden, omdat het de eerste keer lang heeft geduurd. Met chronisch bedoelde hij dan dat het elke keer weer terug zal komen. Zou dit nou echt zo zijn? Betekent dit dan dat ik elke keer weer Aurizon moet gaan gebruiken?

Hij adviseerde verder om een goede oorcleaner te gaan gebruiken. Hij zei dat hij al een hele reeks oorcleaners had geprobeerd, maar dat hij eigenlijk over geen één oorcleaner tevreden was. Overal zat alcohol in en dat zorgde toch regelmatig voor reacties in het oor. Hij adviseerde daarom om een oorcleaner te gebruiken waar geen alcohol in zat. Ook menthol vond hij geen succes, dat zat er volgens hem alleen maar in om het oor weer fris te laten ruiken. Ik wist van het kruidenwinkeltje bij mij in de buurt dat ze sindskort producten voor dieren verkocht. Onder andere een oorcleaner van Volatile. De DA zei dat ik dat wel eens kon proberen. Mijn vraag is of iemand al ervaring heeft met deze oorcleaner? Earclean heet het.

Ik had een tijdje geleden al een foldertje mee gekregen van de dierenproducten van Volatile en daar staat ook een stukje over Earclear Oordruppels in:
Direct verzachtende en antibacteriele oordruppels, die op een veilige manier direct verlichting geven bij pijn en jeuk. Earclear werkt ontsmettend en ontstekingsremmend en heeft antibacteriele eigenschappen. Earclear oordruppels worden ingezet bij de bestrijding van oormijt en oorirritatie, maar ook bij insectenbeten in het oor. Met o.a. Johannesolie, Kamille en Goudsbloem.
Ik dacht dat het vrouwtje in het kruidenwinkeltje ook zei dat er TeaTree in zat, maar dat zie ik hier dus niet staan. Zou dit wat zijn??
Gebruikersavatar
Angelique
5-sterren
Berichten: 25615
Lid geworden op: Ma 08 Mar 2004, 21:01
Locatie: Sellingen
Contact:

Re: Earclear van Volatile

Berichtdoor Angelique » Ma 16 Apr 2007, 10:58

Het zou maar zo dat er ook Teatree inzit, er staat bij o.a. dus zal er nog wel meer inzitten als alleen de drie genoemden. Of het wat is zal een kwestie van uitproberen moeten zijn. Even snuffelen zal helaas niet gaan aangezien het flesje verzegelt is.
Jasparo heeft trouwens ook een oorcleaner ( Oto oorcleaner) zonder alcohol, deze is op zeker verrijkt met Teatree-olie.

Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten