Overleg gehad met Tannetje over testestoronproduktie remmen.

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht
Sella

Overleg gehad met Tannetje over testestoronproduktie remmen.

Berichtdoor Sella » Di 10 Apr 2007, 15:21

Onze kerel heeft ondanks hoge dosering geslachtsdrift druppels erg veel last van de razende hormonen, niet eten, konstant klepperen, smekken, schuimen en maar achter die geur aanwillen op het gevaarlijke af.
Geen agressie of rijgedrag is er te zien bij hem. Vorig jaar is hij al een keer chemisch gecastreerd omdat hij gewoon al 6 weken niet meer dan 4 ons per week at. Hij was en is al geen vetwaaier en heeft naar in februari is gebleken een slecht werkende pancreas.
Gister kwam Caspar Broekman van de ADA langs voor een vergadering. Ik vroeg hem toen naar zijn ervaringen met provarium breeding van de groene os om de testestoron produktie te remmen.
Ik ken het middel wel maar heb er geen ervaring mee, waarom bel je puur natuur niet even morgen? Zo gezegd zo gedaan en kreeg ik Geer aan de lijn. Heel gezellig maar een echt antwoord durfde zij ook niet te geven. Waarom bel je Tannetje niet even? Die heeft heel veel ervaring met diverse stromingen in de alternatieve geneeswijzen.
En ja! Tannetje had ervaring met provarium breeding bij honden die knettersimpel werden van hun hormonen waar ook de geslachtsdrift druppels met hogere doseringen niet hielpen maar de ervaring is niet om over te juichen dat het goed werkt voor dit speciefieke probleem. Als ze zo een grote produktie van hormonen hebben is er natuurlijk weinig tegen te beginnen helaas. We overwegen nu hem dus maar chemisch te castreren en kijken hoe hij zich er nu onder houdt en dan kunnen we besluiten of we dan toch maar tot castratie over gaan.
Ik hik er erg tegenaan maar zo ellendig als hij zich nu voelt is het ook niet leuk voor hem.
Geer en Tannetje: Heel erg bedankt dat jullie mij hebben geholpen duidelijk krijgen dat ik in dit specifieke geval met natuurmiddelen niet het gewenste resultaat kan behalen.
Voor de rest houden we de natuurmiddlen absoluut heel hoog in het vaandel staan!
geer
5-sterren
Berichten: 2502
Lid geworden op: Ma 28 Apr 2003, 17:15
Locatie: Amsterdam
Contact:

Re: Overleg gehad met Tannetje over testestoronproduktie remmen.

Berichtdoor geer » Zo 15 Apr 2007, 22:47

Eh. Graag gedaan  8)

Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten