Hernia????

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Hernia????

Berichtdoor Barfplaats

Chanel
1-ster
Berichten: 6
Lid geworden op: Wo 19 Jul 2006, 18:46

Hernia????

Berichtdoor Chanel » Di 07 Nov 2006, 21:03

Angel mn Franse Bull van 4½ jaar, heeft nu voor de 2de keer nekhernia-achtige klachten. Ze krijgt nu nog Dexamethason, en het gaat al weer wat beter. Ik wil haar de komende tijd wat extra geven, om te voorkomen dat ze weer deze klachten krijgt.
Zoals ik in mn andere topic (spondylose) al schreef is het erg veel informatie wat ik hier lees, maar wil graag ff checken of ik het goed doe.
Ik heb Angel dus ook op de Carnibest Light staan nu, eerst kregen ze nog een handje brokken smorgers. Ik heb gekocht van VSM de herniavetsem, gluscosamine &msm complex (vdtuinen) en Omega Visolie 1000 mg.(vdtuinen)
Is dit goed om de hernia-achtige klachten te voorkomen in de toekomst en hoeveel zou ik van de visolie en de glucosamine mogen geven
Mag ik alle 3 deze dingen blijven geven tegelijk????
Audrina
5-sterren
Berichten: 1591
Lid geworden op: Di 15 Jun 2004, 10:25

Re: Hernia????

Berichtdoor Audrina » Di 07 Nov 2006, 23:59

Jep ook deze 3 dingen mag je tegelijkertijd geven, zie ook je andere topic over spondylose (staat ook hoeveel glucosamine). Maar ook hier geldt, als er verbetering optreedt, weet je niet door welk middel het komt.
Visolie zou ik max. 1 capsule per dag doen.

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten