Koken?

Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: pluk

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Koken?

Berichtdoor Barfplaats

Tanja_04
1-ster
Berichten: 17
Lid geworden op: Za 19 Aug 2006, 20:33
Contact:

Koken?

Berichtdoor Tanja_04 » Zo 20 Aug 2006, 18:47

Ik lees het een en ander over karkassen, ribben, nekken, vleugels, rundvlees etc. Wat moet hiervan nog gekookt worden of kan alles rauw gegeven worden?
Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Koken?

Berichtdoor Lizzy » Zo 20 Aug 2006, 18:49

Dit geef je allemaal rauw. En vooral vleesbotten moet je echt, echt rauw geven, anders worden ze knetterhard en levensgevaarlijk!
Truus
5-sterren
Berichten: 5717
Lid geworden op: Wo 20 Aug 2003, 21:56
Locatie: Brabant

Re: Koken?

Berichtdoor Truus » Zo 20 Aug 2006, 23:04

Ik zou eerst beginnen met platgeslagen kippennekjes , dan vleugels die je even in het bochtje inknipt en dan langzaam over gaan op andere vleesbotten.
En alles rauw !
pallas
5-sterren
Berichten: 3530
Lid geworden op: Zo 25 Dec 2005, 14:05

Re: Koken?

Berichtdoor pallas » Wo 23 Aug 2006, 18:22

alles wordt rauw gevoerd! Koken kan in sommige omstqandigheden écht gevaarlijk zijn!
Als je graag alles goed wil doen voor je hond dan kan je het beste beginnen met lezen in de BArfbieb ;)
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: Koken?

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten