artrose

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

artrose

Berichtdoor Barfplaats

danja
3-sterren
Berichten: 161
Lid geworden op: Ma 06 Sep 2004, 21:33
Locatie: Grootebroek
Contact:

artrose

Berichtdoor danja » Zo 07 Mei 2006, 15:56

Hallo, Danja maltezer van 7 jaar heeft artrose. Zij is 4 jaar geleden aan een luxatie knietje geopereert. Het ging heel goed, maar nu loopt ze zo'n 4 dagen bijna niet op haar achterpootje. Het is een naar gezicht. Ze krijgt geen pijnstillers, want ze heeft er een aanval van gehad, waarschijnlijk in samenhang met enting. Nu wil ik iets natuurlijks geven voor de pijn, maar wat. Ze is 6 kilo, dus weet niet wat er is. Ze krijgt nu ruim twee maanden Sasha's Blend, mkaar zie geen verbetering, wel verergering. Wie kan mij en zedker Danja helpen, om de pijn te verminderen.

Groetjes Anneke
Lizzy
Moderator
Berichten: 59766
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re:artrose

Berichtdoor Lizzy » Zo 07 Mei 2006, 16:17

Je kunt salisprin (van Vitotaal) proberen of Pijn Complex van de Groene Os.

Je kunt ook eens een ander glucosamine preparaat proberen want als het ene merk niet helpt: wil niet zeggen dat het andere merk ook niet helpt. Mijn hond reageert bijv. bijzonder goed op Glucobest en die van de Groene Os maar weer slecht op het eigen merk van De Tuinen.
Aat
1-ster
Berichten: 4
Lid geworden op: Ma 29 Mei 2006, 18:09
Locatie: Zuid-Holland
Contact:

Re:artrose

Berichtdoor Aat » Ma 29 Mei 2006, 23:28

Je kunt proberen Spondy van Vetsem. Mijn vorige hond (zwaar HD en artrose) heeft er nog twee jaar op geleefd nadat een da had gezegd toen hij lag te janken van de pijn: laat hem maar inslapen. En andere arts zei: we houden hem nog twee jaar in leven (hij was toen 12) en schreef Spondydruppels voor. Het duurde een week of drie en toen sprong hij weer over het muurtje langs de kerk. En hij leefde inderdaad op een week na nog twee jaar. Het duurt wel even voor je resultaat ziet.

Aat.
Rajzcek
1-ster
Berichten: 34
Lid geworden op: Di 13 Jun 2006, 13:38

Re:artrose

Berichtdoor Rajzcek » Za 24 Jun 2006, 14:53

Lizzy gaf dit natuurlijk pijnstillende middel al aan.Salisprin van Vitelle (Vitotaal).Wij hebben het middel altijd in huis voor de honden.Een van onze oude Duitse Herders heeft wat last van arthrose,en meestal met nat weer.Maar twee capsule's als ze last heeft geven,en de dame voelt zich weer lekker.Wij zijn heel tevreden over de werking van Salisprin.En het grote voordeel is dat het een natuurlijk middel is. Ook hebben wij goede ervaringen met Duivelsklauw,in de juiste dosering heeft het al menige hond geholpen.Sterke er mee. :)
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re:artrose

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast