update sem's bioresonantietherapie

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

update sem's bioresonantietherapie

Berichtdoor Barfplaats

monique-sem
2-sterren
Berichten: 56
Lid geworden op: Do 01 Sep 2005, 12:27

update sem's bioresonantietherapie

Berichtdoor monique-sem » Za 06 Mei 2006, 22:40

gisteren weer naar de andere kant van nederland afgereist. Maar de moeite waard. ( korte uitlwg voor diegene die niet (meer) weten waar het over gaat) We zijn i.v.m. aanhoudende jeukklachten op zoek gegaan binnen het alternatieve circuit en kwamen zo terecht bij een bioresonantietherapeute. In eerste instantie kwam er een hele lijst met klachten uit. Inmmiddels hebben we al verscheidene dingen weg kunnen strepen.
We dachten te zien dat de jeuk minder werd. Lastig vind ik om te beoordelen wat nu normaal is. Dit kan dus kloppen want de schimmels zijn verdwenen. Niet meer terug te vinden.
Gisteren heeft sem een toxineuitleiding gehad en is ze behandeld voor de mijten, deze zitten er nog steeds. Sem heeft ontzettend veel viezigheid in haar lijfje en ze is nu heftig aan het ontgiften.

Over 5 weken hebben we weer een afspraak. Als het goed is gaan we nu steeds meer resultaat zien van de behandeling. We moeten doorgaan met de lympfdiaral en hebben calendula tinctuur voor haar pootjes. We wachten af. Ik ben in ieders geval positief, er wordt steeds meer weggestreept en langzaam aan beginnen we nu resultaat te zien. Behalve dan dat zu nu heftig aan het ontgiften is, maar dat is van belang dus hier moet ze even door heen.
Lizzy
Moderator
Berichten: 60370
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re:update sem's bioresonantietherapie

Berichtdoor Lizzy » Zo 07 Mei 2006, 10:42

OK, je bent weer een stapje verder!! En het is nu vast even niet gemakkelijk voor je, maar laten we hopen dat je binnenkort toch weer verbetering ziet! Succes he!!!!

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten