1 maaltijd carnibest en 1 maaltijd brok

Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: pluk

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

1 maaltijd carnibest en 1 maaltijd brok

Berichtdoor Barfplaats

Sella

1 maaltijd carnibest en 1 maaltijd brok

Berichtdoor Sella » Di 02 Mei 2006, 12:25

Sinds zaterdag krijgt onze kerel van 40 kg 500 gr carnibest in de ochtend en in de avond de helft van de brok.
Hij krijft probiotica en met zijn ernstige spuit festijnen in het geheugen ben ik niet ontevreden. Het was op de hypoallergeen brok alleen al niet superstevig de laatste week dus dat is niet erger geworden met de carnibestmaaltijd erbij.
Maar nu moet ik beslissen koop ik gewoon 100 kg en betaal maar 2.40 en krijg het ook nog eens thuisgebracht(mijn voorkeur) of nemen we 30 kg a 2.70 en halen het zelf(hubbie zijn voorkeur)
Ik ga er vanuit dat omdat hij nu geen spuitfestijn heeft, het dus best wel soepel gaat voor onze gevoelige hond. Ik heb alleen de term ontgiften laten vallen en daar is de baas van gaan steigeren. Waaat kan hij weer erge jeuk krijgen!!! Ook zijn oren en ogen weer!!!!! Maar ik denk dat het meevalt want hij ziet nog niet rood en geloof me dat heeft hij op sommige dingen met 2 uur al gehad.
Hij is een jaar en tis een oud duitse herdur en heeft wel wat variatie in de brok gehad wat ik heb proberen te beperken maar ja met zijn 2en moet je wel achter barf staan. En daar sta ik alleen in en kan het fysiek niet om zelf naar rotjeknor te gaan en alles in stukken verdelen.
Er is wel een compromis van carnibest mogelijk met het voeren van groente, pens, recreatiebot en runder en geiterib(lam gaat niet goed).
Is het nu super eigenwijs om voor die 100kg te gaan of zie ik het wel realistisch in en is hubbie te voorzichtig?
Als hij volledig over is en zijn darmen zijn stabiel en hij is klaar met ontgiften dan wil ik ook een vastendag gaan inlassen. Dat durf ik nu nog niet aan. Hij is nog steeds niet aan de stevige kant. De dierenarts en specialist willen dat er nog iets meer vlees opkomt.
Op de carnibest is hij een stuk rustiger(minder geagiteerd), het is nu 12.30 en taalt niet naar bedelen. Eindelijk ligt hij eens uit te buiken en is tevreden.
Sella

Re:1 maaltijd carnibest en 1 maaltijd brok

Berichtdoor Sella » Di 02 Mei 2006, 16:39

Ik heb van iemand een pb gehad die wel samen met mij wilde doen hebben we allebei korting.
Nog meer mensen in de omgeving van 1561 die mee willen doen? Ik kan vrij snel het bij mij laten leveren dus wie weet kunnen we met zijn allen zo een beetje goedkoper utizijn. Ik hoor het wel mag via pb.

Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten