lamsvoorbout

Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

lamsvoorbout

Berichtdoor Barfplaats

tieneke
5-sterren
Berichten: 8454
Lid geworden op: Di 25 Mar 2003, 20:59
Locatie: Tsjechie

lamsvoorbout

Berichtdoor tieneke » Ma 20 Mar 2006, 22:49

Ik kan voor een zeer leuk prijsje lamsvoorbout kopen maar kan ik dat wel geven?
Is toch dragend :-\
Gebruikersavatar
Angelique
5-sterren
Berichten: 24057
Lid geworden op: Ma 08 Mar 2004, 21:01
Locatie: Sellingen
Contact:

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor Angelique » Ma 20 Mar 2006, 22:50

Ligt eraan hoe oud het lam was, als het een lam van 1 jaar oud was zou ik het niet geven, dan is het gewoon dragend= te hard.
tieneke
5-sterren
Berichten: 8454
Lid geworden op: Di 25 Mar 2003, 20:59
Locatie: Tsjechie

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor tieneke » Ma 20 Mar 2006, 23:14

Angelique schreef:Ligt eraan hoe oud het lam was, als het een lam van 1 jaar oud was zou ik het niet geven, dan is het gewoon dragend= te hard.

Er staat alleen lamsbout op de verpakking,geen leeftijd ;D ;D
roefus

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor roefus » Ma 20 Mar 2006, 23:17

Ben bang dat het dan toch 'hard' is.
Kun je niet een kleine hoeveelheid nemen, om eens te proberen?
tieneke
5-sterren
Berichten: 8454
Lid geworden op: Di 25 Mar 2003, 20:59
Locatie: Tsjechie

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor tieneke » Ma 20 Mar 2006, 23:17

Maar voor het weinge geld kan ik het ook weer niet laten liggen :-\net 3 euro per kilo.
tieneke
5-sterren
Berichten: 8454
Lid geworden op: Di 25 Mar 2003, 20:59
Locatie: Tsjechie

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor tieneke » Ma 20 Mar 2006, 23:18

roefus schreef:Ben bang dat het dan toch 'hard' is.
Kun je niet een kleine hoeveelheid nemen, om eens te proberen?

Denk dat ik dat maar ga doen,zelf eten wij dit niet :-[
Gebruikersavatar
Angelique
5-sterren
Berichten: 24057
Lid geworden op: Ma 08 Mar 2004, 21:01
Locatie: Sellingen
Contact:

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor Angelique » Ma 20 Mar 2006, 23:19

tieneke schreef:Maar voor het weinge geld kan ik het ook weer niet laten liggen :-\net 3 euro per kilo.




Snij je het vlees eraf en de rest pletter je weg. Ik zou in ieder geval het risico niet nemen dat het achteraf gezien toch te hard was.
tieneke
5-sterren
Berichten: 8454
Lid geworden op: Di 25 Mar 2003, 20:59
Locatie: Tsjechie

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor tieneke » Ma 20 Mar 2006, 23:25

Angelique schreef:Snij je het vlees eraf en de rest pletter je weg. Ik zou in ieder geval het risico niet nemen dat het achteraf gezien toch te hard was.

Dat kan ik beter doen als het te hard blijkt te zijn ;)
Nu maar hopen dat het een heel jong lam is...Jaco gaat het donderdag halen.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re:lamsvoorbout

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten