Nieuwe producten PrimeVal

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Nieuwe producten PrimeVal

Berichtdoor Barfplaats

Robert Koncarevic
3-sterren
Berichten: 179
Lid geworden op: Di 30 Nov 2004, 09:15
Locatie: Rotterdam

Nieuwe producten PrimeVal

Berichtdoor Robert Koncarevic » Za 04 Mar 2006, 16:55

Ik had even geen zin om iets anders te doen, dus ben lekker op het internet gaan surfen. Op de site van PrimeVal zag ik dat ze een aantal nieuwe producten hebben. Dus ik dacht laat ik dit nieuws met jullie delen. (P.S. Ik heb geen aandelen van PrimeVal). Op hun site kan je de folder van het product dowloaden mocht je aanvullende informatie willen

Primeval Stress complex (http://www.primeval.nl/index.php?langua ... ond&id=115)
PrimeVal StressComplex bestrijdt gevoelens van onrust en nervositeit bij de hond. PrimeVal StressComplex is een natuurlijk product dat kalmeert zonder te versuffen, niet verslavend werkt en geen gewenning geeft. De rustgevende kruiden en voedingsstoffen in PrimeVal StressComplex versterken elkaar, waardoor de stressgevoeligheid van de hond op meerdere punten wordt aangepakt.

Zeer geschikt voor: bezoek aan dierenarts, trimsalon en show, tijdens reizen, verblijf in een kennel, spanning na operatie (bijvoorbeeld castratie), vernielzucht, tijdens vuurwerk, etc.

PrimeVal StressComplex bevat o.a. L-Theanine, kruiden (Haver, Passiflora, Valeriaan en Meidoorn) Magnesium en Biergist (B-complex).


Primeval FloraCare (http://www.primeval.nl/index.php?langua ... ond&id=114)
De darmen vormen ook bij de hond de eerste barrière tegen indringers van buitenaf. Een gezonde darmflora is noodzakelijk voor een goede weerstand en voor een goede darmwerking. FloraCare ondersteunt bij diverse darmklachten, zoals diarree, obstipatie en ongewenste groei van bacteriën, schimmels en parasieten. Tevens is FloraCare te gebruiken bij huidklachten. Het is raadzaam om na antibioticagebruik de darmflora met FloraCare te herstellen. Wanneer de darmflora is verstoord helpt FloraCare deze weer op te bouwen.

FloraCare bevat zes verschillende bacteriestammen, ’de zogenaamde probiotica’ die de darmflora in optimale conditie houden. Tevens bevat FloraCare Prebiotische vezels en arabinogalactan als voedingsbodem voor deze bacteriestammen. Verder bevat FloraCare montmorillonite klei, een natuurlijke klei die veel gebruikt wordt bij spijsverteringsproblemen, Pompoenzaad poeder voor een preventieve werking bij wormen en parasieten en Biergist.


Primeval WeightControl (http://www.primeval.nl/index.php?langua ... ond&id=116)
Een goed gewicht is belangrijk voor de hond. Een hond die te zwaar is krijgt sneller last van zijn gewrichten, hij kan kortademig worden en zelfs problemen krijgen met hart en nieren. Voor het zover is, is het belangrijk het gewicht van de hond onder controle te houden. PrimeVal WeightControl kan hierbij helpen.

PrimeVal WeightControl bevat verschillende stoffen en kruiden die samen werken om het gewicht van de hond onder controle te houden.

Zo zijn de stoffen boneneiwit en guar toegevoegd vanwege hun maagvullende eigenschap. Deze stoffen geven een verzadigd gevoel in de maag. Chroom en prebiotische vezels zorgen voor een goede insulinerespons na de maaltijd, er ontstaat geen bloedsuikerpiek. De hond zal minder snel bedelen, omdat de hond simpelweg minder snel honger heeft.


Primeval Omega 3-6-9 (http://www.primeval.nl/index.php?langua ... ond&id=113)
Vetten zijn de belangrijkste energiebron voor de hond. Een goede verhouding tussen omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren is van invloed op de algehele gezondheid. PrimeVal Omega 3-6-9 bevat de juiste verhouding tussen deze vetzuren, wat uw hond een optimale weerstand geeft tegen ziekten en garant staat voor een gezonde huid en vacht. Deze uitgekiende combinatie van zuivere oliën ondersteunt bij eczeemklachten van verschillende aard, remt ontstekingsprocessen en bevordert de wondgenezing.

PrimeVal Gelatine en PrimeVal Puppygelatine is bij de meeste al bekend.

Op hun site kwam ik ook een interessant artikel tegen over de voordelen van de Omega vetten
http://www.primeval.nl/pdf_artsenbrochure_omega369_hond_nl.pdf

Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten