hoeveel % is versvlees

Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

hoeveel % is versvlees

Berichtdoor Barfplaats

Ayra
3-sterren
Berichten: 101
Lid geworden op: Di 25 Mar 2003, 21:51
Locatie: weesp

hoeveel % is versvlees

Berichtdoor Ayra » Vr 03 Feb 2006, 11:31

Ik wist niet precies waar ik dit onderwerp moest plaatsen, dus als ie ergens anders moet zeg t maar

Zoals een aantal van jullie zullen hebben gelezen in mijn eerste berichten, ben ik momenteel aan het afstuderen (HBO diermanagement). Mijn afstudeeronderzoek is op het gebied van honden en kattenvoeding, en dan met name het versvlees / rauw gedeelte.

Aangezien er geen markt onderzoeken ed specifiek over versvlees zijn gedaan, moet ik hier en daar een beetje improviseren. Ik ben dus nu bezig om een schatting te doen van het aandeel versvlees in de totale honden / kattenvoer markt. Ik vraag zoveel mogelijk mensen die er op de een of andere manier mee te maken hebben, in de diervoeding zitten. Om een schatting te doen van wat zij denken dat het % versvlees is van de totale diervoeding markt.

Aangezien jullie allemaal ook verstand van voeding hebben wil ik jullie ook vragen om een schatting te doen! Ik gebruik deze schattingen dan wel in mijn afstudeeronderzoek.

NB! Als je bijv, dierenarts bent, in opleiding, of een ander officieel deskundige bent, of je hebt een dierenwinkel, of je bent verkooppunt oid, alle bijzonderheden graag even erbij zetten

Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten