rmb's

Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

rmb's

Berichtdoor Barfplaats

Tarek
3-sterren
Berichten: 168
Lid geworden op: Di 27 Sep 2005, 08:48
Locatie: Voorthuizen
Contact:

rmb's

Berichtdoor Tarek » Do 06 Okt 2005, 13:58

Ik heb tot nu toe alleen kippenekken die echte rmb's zijn.Verder kipkarkassen die ik kompementeer tot rmb's met snijsels.Maar ik zoek me een ongeluk naar andere rmb's :(, het enige wat ik wel kan krijgen is ribben(rund) maar deze zijn kaal.Hoe doen jullie dat? Ook komplementeren met ander los vlees?
Verder heb ik vanmorgen een hele koeiepens aan stukken van zo'n 460gr gesneden :P.
Ook orgaanvlees heb ik van kip.
Dus wat zijn nu echt goede rmb's met de goede verhouding.
Oh ja, runderstrotten krijg ik als het goed is ook morgen. ;D
Laatst gewijzigd door Tarek op Do 06 Okt 2005, 13:59, 1 keer totaal gewijzigd.
amber13
4-sterren
Berichten: 460
Lid geworden op: Do 21 Apr 2005, 10:44
Locatie: Drenthe

Re:rmb's

Berichtdoor amber13 » Do 06 Okt 2005, 14:11

Ehm, wat zijn rmb's ???
Gebruikersavatar
Jolly
5-sterren
Berichten: 2514
Lid geworden op: Vr 09 Mei 2003, 08:51
Locatie: Breezand

Re:rmb's

Berichtdoor Jolly » Do 06 Okt 2005, 14:38

rmb= raw meaty bones
Marielle
2-sterren
Berichten: 80
Lid geworden op: Ma 03 Okt 2005, 11:45
Locatie: Noord-Holland
Contact:

Re:rmb's

Berichtdoor Marielle » Do 06 Okt 2005, 14:47

lamsnekken zit vrij veel vlees aan.
als ik wat kalere botten heb, dan geef ik meestal de dag erna pens/ ander orgaanvlees of vis.
Aan de lamsribben en andere kalfsbotten zit hier redelijk wat vlees aan.
Doedels
5-sterren
Berichten: 1119
Lid geworden op: Vr 13 Mei 2005, 21:13
Locatie: Flevoland
Contact:

Re:rmb's

Berichtdoor Doedels » Do 06 Okt 2005, 15:35

Tarek schreef:Ik heb tot nu toe alleen kippenekken die echte rmb's zijn.Verder kipkarkassen die ik kompementeer tot rmb's met snijsels.Maar ik zoek me een ongeluk naar andere rmb's :(, het enige wat ik wel kan krijgen is ribben(rund) maar deze zijn kaal.Hoe doen jullie dat? Ook komplementeren met ander los vlees?
(Te) kale botten completeer ik altijd met vlees. Soms koop ik hele mooie vlezige ribben, schouder of nekken bij de islamitische slager. Kippenvleugels en poten vallen ook onder rmb. Verder kun je denken aan konijn, eend en parelhoen.
202spots

Re:rmb's

Berichtdoor 202spots » Do 06 Okt 2005, 15:38

Tarek schreef:.Dus wat zijn nu echt goede rmb's met de goede verhouding.

Hier kan je 't bekijken:

http://www.barfclub.nl/BottenTEST.htm
Gebruikersavatar
Audrina
5-sterren
Berichten: 1591
Lid geworden op: Di 15 Jun 2004, 10:25

Re:rmb's

Berichtdoor Audrina » Do 06 Okt 2005, 15:48

Op ca 20 minuten rijden van Voorthuizen af ligt Ermelo en daar zit Carnibest waar ze ook allerlei botjes verkopen. Niet 1 van de goedkoopste adressen, maar je krijgt wel hele goeie botten. ;)
Marielle
2-sterren
Berichten: 80
Lid geworden op: Ma 03 Okt 2005, 11:45
Locatie: Noord-Holland
Contact:

Re:rmb's

Berichtdoor Marielle » Do 06 Okt 2005, 15:55

Doedels schreef:(Te) kale botten completeer ik altijd met vlees. Soms koop ik hele mooie vlezige ribben, schouder of nekken bij de islamitische slager. Kippenvleugels en poten vallen ook onder rmb. Verder kun je denken aan konijn, eend en parelhoen.



wat voor vlees doe je er dan bijv. bij?
Tarek
3-sterren
Berichten: 168
Lid geworden op: Di 27 Sep 2005, 08:48
Locatie: Voorthuizen
Contact:

Re:rmb's

Berichtdoor Tarek » Do 06 Okt 2005, 16:08

Vandaag had ik runderpoelet wat op de datum van verkoop was en bij de kipkarkassen heb ik snijsels gekregen(vet,vlees en kleine stukjes lever).
Doedels
5-sterren
Berichten: 1119
Lid geworden op: Vr 13 Mei 2005, 21:13
Locatie: Flevoland
Contact:

Re:rmb's

Berichtdoor Doedels » Do 06 Okt 2005, 18:00

Marielle schreef:wat voor vlees doe je er dan bijv. bij?
Kopvlees, pens, poulet, stukken die ik van een geitenbout of schapenbout afhaal of sudderlappen uit de aanbieding.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re:rmb's

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten