Puur plus

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Puur plus

Berichtdoor Barfplaats

inni
5-sterren
Berichten: 2133
Lid geworden op: Do 25 Jun 2009, 06:59

Puur plus

Berichtdoor inni » Vr 20 Mei 2016, 17:17

Boy is dus al een tijdje op de sukkel. Hij heeft ergens last van maar we vinden niet wat er schort...Naar mij gevoel is er ergens iets mis in z'n maag. Bloedonderzoek wees niks uit, mestonderzoeken ook niks. De volgende stap is een kijkje nemen in slokdarm en maag) Hij is bij tijden erg stil, hijgt dan regelmatig, vooral 's nachts. Poept dan meer en zachter dan de periodes dat hij wel speelt en rustig doorslaapt. Hij eet goed (eten is zijn grootste hobby) heeft niet echt diarree (Een hele enkel keer wel als hij wat fouts at) Hij eet iedere dag hetzelfde, Renske en gegaard vlees, omdat rauw echt niet goed gaat en ik hem nu probeer wat stabiel te krijgen om uit te vissen waarop hij gaat reageren maar zelfs op dit voer gaat het goed voor een paar dagen, dan weer fout, en terug goed zonder dat er wat veranderd aan het voer (behalve de bakjes Renske die van verschillende loten zijn)........ Omdat Tobi ook wel 's problemen met z'n darmen heeft ga ik hen nu voor 3 maand diatomeeënaarde geven om ook parasieten toch uit te kunnen sluiten (Panacur vind ik nogal drastisch als er niet echt giardia is gevonden) Ik was van plan om hem ook Puur maag te geven maar zag nu op de site van de zaak waar ik morgen de aarde ga halen dat ze Puur Plus hebben (Puur Maag hebben ze niet) Wie heeft er ervaring mee? Dank jullie alvast
Lizzy
Moderator
Berichten: 60370
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Puur plus

Berichtdoor Lizzy » Vr 20 Mei 2016, 17:33

Voor de maag heb je Maag Compositum van de Groene Os. Ik zou persoonlijk voor diatomeeënaarde + maag compositum gaan, eventueel zelf aangevuld met kurkuma (geelwortel - in de vorm van Golden Paste zie bieb).

Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MillyMol en 4 gasten