Firefox geeft problemen

Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Barfplaats
Gesponsord bericht

Firefox geeft problemen

Berichtdoor Barfplaats

Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lizzy » Vr 05 Feb 2016, 08:14

Ben ik nou de enige die niet meer met Firefox kan werken? Mijn laptop bevriest iedere klip klap en als ik dan via taakbeheer kijk wat ie in Godsnaam staat te doen, dan blijkt dat ie al zijn interne geheugen gebruikt aan Firefox. Dat was met mijn nieuwe leptop (die nu teruggestuurd is naar HP omdat ie op allerlei fronten niet goed functioneert) en dat is met mijn oude leptop. Hebben jullie daar geen last van?

Ik heb van ellende google chrome maar geinstalleerd....
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor -Saskia- » Vr 05 Feb 2016, 08:16

Hmmm gek, ik heb er geen last van. Gebruik al jaaaaren Firefox. Mijn mams had hetzelfde wat jij beschrijft na de upgrade naar Windows 10 met MS Edge en die is ook naar Google Chrome overgestapt.
Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lizzy » Vr 05 Feb 2016, 08:21

Wat gek joh... Ik draai met dit ouwe ding nog op Windhoos Vista. En met m'n nieuwe laptop had ik Windhoos 8, daar liep het al niet lekker mee en op Windhoos 10 liep het helemaal niet meer. Maar goed, ik ga er vanuit dat die nieuwe ook niet in orde is hoor. Ligt het aan de snelheid van je processor misschien....?
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor -Saskia- » Vr 05 Feb 2016, 08:47

Ik weet het niet, als het op je ouwe én nieuwe brikkie niet lekker gaat, lijkt me dat stug. Of heb je strak bezuinigd op processors(nelheid) in je nieuwe laptop?

Mja, volgens de heer Gates zou het natuurlijk alleen maar mooier, sneller, stabieler en geweldig moeten zijn. ::)
Gebruikersavatar
Lil
5-sterren
Berichten: 11215
Lid geworden op: Za 30 Okt 2004, 06:28
Locatie: Beek (Lb)

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lil » Vr 05 Feb 2016, 08:49

Ik ben precies om die redenen 5 jaar geleden al gestopt met Firefox. Steeds ellende. Onder windhoos 10 gebruik ik edge of hoe dat daar ook alweer precies heet. Onder 7 en 8 gebruik ik Chrome.
BusKay

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor BusKay » Vr 05 Feb 2016, 09:19

Twee maanden geleden deze gekocht https://www.asus.com/nl/Notebooks/N551JB/

Uitermate tevreden over deze machine en prestaties.

Windows 10 machine en heb Edge, Firefox, Chrome links laten liggen...

Draai gewoon de oude Internet Explorer...

Als je namelijk Internet Explorer in je zoekbalk intikt kun je hem gewoon draaien..
Even vastzetten op de taakbalk...en je hebt em constant...
Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lizzy » Vr 05 Feb 2016, 09:20

-Saskia- schreef:Ik weet het niet, als het op je ouwe én nieuwe brikkie niet lekker gaat, lijkt me dat stug. Of heb je strak bezuinigd op processors(nelheid) in je nieuwe laptop?

Mja, volgens de heer Gates zou het natuurlijk alleen maar mooier, sneller, stabieler en geweldig moeten zijn. ::)


Eh nee. Tenminste, niet dat ik weet.

Hier is het alles behalve mooier, sneller en stabieler. Ik krijg er echt helemaal een punthoofd van. Als ik geld genoeg had, kocht ik een Apple.
Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lizzy » Vr 05 Feb 2016, 09:21

Lil schreef:Ik ben precies om die redenen 5 jaar geleden al gestopt met Firefox. Steeds ellende. Onder windhoos 10 gebruik ik edge of hoe dat daar ook alweer precies heet. Onder 7 en 8 gebruik ik Chrome.


OK, dank je. Ik ben dus niet de enige..... :-\
Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lizzy » Vr 05 Feb 2016, 09:22

BusKay schreef:Twee maanden geleden deze gekocht https://www.asus.com/nl/Notebooks/N551JB/

Uitermate tevreden over deze machine en prestaties.

Windows 10 machine en heb Edge, Firefox, Chrome links laten liggen...

Draai gewoon de oude Internet Explorer...

Als je namelijk Internet Explorer in je zoekbalk intikt kun je hem gewoon draaien..
Even vastzetten op de taakbalk...en je hebt em constant...


De internet explorer heb ik om dezelfde redenen al lang geleden vaarwel gezwaaid. En een nieuwe leptop zit er de komende 8 jaar zeker niet meer in, ik heb deze net nieuw (OK OK, anderhalf jaar geleden gekocht) :)
Gebruikersavatar
Lil
5-sterren
Berichten: 11215
Lid geworden op: Za 30 Okt 2004, 06:28
Locatie: Beek (Lb)

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lil » Vr 05 Feb 2016, 09:36

BusKay schreef:Twee maanden geleden deze gekocht https://www.asus.com/nl/Notebooks/N551JB/

Uitermate tevreden over deze machine en prestaties.

Windows 10 machine en heb Edge, Firefox, Chrome links laten liggen...

Draai gewoon de oude Internet Explorer...

Als je namelijk Internet Explorer in je zoekbalk intikt kun je hem gewoon draaien..
Even vastzetten op de taakbalk...en je hebt em constant...


Ik heb de ouderwetse ie ook nog en moet hem af en toe gebruiken, maar vindt hem dus helemaal niet fijn. Tot nu toe werkt edge het allerbeste.
Gebruikersavatar
zurca
5-sterren
Berichten: 3256
Lid geworden op: Di 08 Jul 2003, 13:11

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor zurca » Vr 05 Feb 2016, 10:16

Hier altijd firefox en nooit problemen maar dat kan liggen aan het feit dat hier geen windows draait maar linux.
Mijn vriend is "allergisch" voor windows en zweert bij linux :biggrin2:
Lizzy
Moderator
Berichten: 55240
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Lizzy » Vr 05 Feb 2016, 10:17

Ja, ik ben inmiddels ook allergisch voor windhoos. Firefox heeft bij mij trouwens ook lang probleemloos gedraaid hoor.
Gebruikersavatar
-Annemarie-
5-sterren
Berichten: 4732
Lid geworden op: Di 31 Okt 2006, 15:44
Locatie: Drenthe

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor -Annemarie- » Vr 05 Feb 2016, 11:17

Ik had ook problemen met m'n zes jaar oude Hp (en Firefox). Meneer heeft toen het interne geheugen verdubbeld met een extra kaart -vraag me niet hoe en wat precies- dat werkte veel beter. Kostte 30 of 40 Euro.

Weet niet of je er wat aan hebt, maar voor hier werkte het goed. Ik gebruik alleen maar FF. Hij heeft nog af en toe kuren, als ik Facebook opstart zit 'ie negen van de tien keer vast, zo ook met de website van Rtv Drenthe. Dan is het een minuutje of wat stil en daarna heeft hij het helemaal zelf opgelost! :biggrin2:
Soms zit hij helemaal vast of start op en wil dan niet doorstarten en zet zichzelf uit. Ik maak zeer regelmatig een back-up voor als 'ie ineens helemaal niet meer gereanimeerd kan worden. ;)

Windhoos 10 ben ik nog niet aan begonnen, na alle lovende recensies. :P ;D

Meneer was ook aan de 10 maar heeft er van ellende ook Ubuntu opgezet, dat werkt tenminste. ;D
Tanna
5-sterren
Berichten: 1651
Lid geworden op: Za 17 Dec 2005, 11:13

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Tanna » Vr 05 Feb 2016, 12:39

Firefox doet het prima - ook met RTV Drenthe :) - en Windows 10 laat ik voorlopig voor wat het is.
Cathelijn
5-sterren
Berichten: 3081
Lid geworden op: Ma 02 Aug 2004, 14:36
Locatie: Brabant

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Cathelijn » Vr 05 Feb 2016, 12:43

Geen problemen met Firefox of Windows 10 thuis of met Firefox en Windows 7 op het werk.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: Firefox geeft problemen

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Bar-plaats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: jasmijn, MillyMol, Pauline en 5 gasten