BPWR Router

Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

BPWR Router

Berichtdoor Barfplaats

BusKay

BPWR Router

Berichtdoor BusKay » Wo 25 Nov 2015, 13:24

Ik wil een nieuwe router kopen echter heb een beetje problemen met de keuze (het welbekende bomen en bosje)

Als je het over een router hebt met de dekking 802.11 ac/b/g/n  welke zou jij aanraden of welke zijn er in gebruik met goede ervaring??

Hij moet dus het een en ander kunnen waarbij het belangrijkste de AC en N is.
Verder moet deze router zonder problemen vanaf de begane grond de 2e verdieping kunnen bereiken.
Gebruikersavatar
Mowgli
5-sterren
Berichten: 3946
Lid geworden op: Wo 03 Aug 2011, 22:09
Locatie: Berlijn

Re: BPWR Router

Berichtdoor Mowgli » Wo 25 Nov 2015, 14:07

Wij hebben de Fritz box 7490 en zijn heel erg tevreden (deze heeft heel veel configuratiemogelijkheden, waarvan wij vele gebruiken  :biggrin2: ). Wij wonen op de eerste verdieping in een flat met vijf verdiepingen, ons wlan signaal (en dect signaal)  komt tot de vijfe verdieping in de woningen die direct boven onze woning ligen. Wij wonen aan de voorkant richting straat, als wij buiten zijn op de achterhof van onze flat, hebben wij zelfs daar nog wlan ontvangst.
Helaas is onze flat zo geconstrueerd, dat er enkele "stoorfactoren" binnenshuis zijn, waardoor op sommige plekken de verbinding niet zo goed is. Het is of de lift die dat veroorzaakt (die zit tegenover onze woning), of er is een zware staalconstructie in de dragende wanden, omdat het in de woningen die tegenover onze woning liggen gebeurt zodra je van de gang de woonkamer in gaat, of zodra je in de gang aan de keuken voorbij gaat (In de keuken van de betrffende woning is nog wel signaal). Omdat ik op de achterhof wel weer verbinding heb, vermoed ik dat de lift de storende factor is.

Je zou deze router kunnen uitproberen, anders de router weer op fabrieksinstellingen kunnen terugzetten en weer terugbrengen naar de winkel.

Terug naar “Bar-plaats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: annemiek h en 3 gasten