Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Esther Q
#3151683
Voor de geïnteresseerden, hier twee artikelen die over enkele van de recentste gebeurtenissen op de wereld financiële markt schrijven. Er staan links in het artikel naar de gebeurtenissen en je kunt natuurlijk googlen op termen die je niet kent, of zoeken naar andere bronnen. De toon waarop geschreven wordt is vrij dramatisch, dat is Amerikaans, zo schrijven ze daar nu eenmaal. Los hiervan zijn het ook grote gebeurtenissen, met grote consequenties natuurlijk.

http://themindunleashed.org/2015/07/25- ... -sink.html
http://themindunleashed.org/2015/09/25- ... -sink.html
Gebruikersavatar
Door constance.blokzijl
#3151726
Niet onaardig bedoeld, maar de toon waarop het gebracht wordt doet me meteen denken aan conspiracy theorieën die altijd welig tieren daar in de US. Neemt niet weg dat er wel ergens een kern van waarheid inzit.
Door Esther Q
#3151760
constance.blokzijl schreef: Niet onaardig bedoeld, maar de toon waarop het gebracht wordt doet me meteen denken aan conspiracy theorieën die altijd welig tieren daar in de US. Neemt niet weg dat er wel ergens een kern van waarheid inzit.
Ik zie de toon vooral als typisch Amerikaans. Amerikaanse films, tv, het reguliere nieuws, boeken, wordt allemaal vaak gebracht met een hoop drama en bombastisch taalgebruik. Is gewoon een cultuur-ding, als je het mij vraagt.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door