moet nieuwe provider

Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

moet nieuwe provider

Berichtdoor Barfplaats

Gebruikersavatar
kiara
5-sterren
Berichten: 2355
Lid geworden op: Ma 03 Dec 2012, 21:50
Locatie: darp

moet nieuwe provider

Berichtdoor kiara » Vr 31 Jul 2015, 14:15

sinds ik in Drenthe woon gaat het niet goed kwa verbinding met mijn mobiel,ik heb gister contact gehad met t-mobile al jaren klant van erg tevreden tot nu dan,waarschijnlijk word het dus andere provider,maar ja welke? iemand ervaring met een provider in een wat dicht bebost gebied,beetje afgelegen dus
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor EliScooby » Vr 31 Jul 2015, 15:08

kiara schreef:sinds ik in Drenthe woon gaat het niet goed kwa verbinding met mijn mobiel,ik heb gister contact gehad met t-mobile al jaren klant van erg tevreden tot nu dan,waarschijnlijk word het dus andere provider,maar ja welke? iemand ervaring met een provider in een wat dicht bebost gebied,beetje afgelegen dus

Zolang je op het netwerk van kpn of vodafone zit, moet het wel te doen zijn. Heb je je buren al eens gevraagd wat zij hebben?

Verder zijn er dekkingskaarten van Tmobile/kpn/vodafone te vinden op internet. Tele2 is een verhaal apart, 4G is hun eigen netwerk, maar waar ze geen 4G dekking hebben, val je terug op Tmobile.
Gebruikersavatar
Angelique
5-sterren
Berichten: 24053
Lid geworden op: Ma 08 Mar 2004, 21:01
Locatie: Sellingen
Contact:

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor Angelique » Vr 31 Jul 2015, 15:19

Met KPN gaat het hier beter dan met T-mobile, maar het is nog steeds geen 100% (eerder 75)
nathaliek18
1-ster
Berichten: 13
Lid geworden op: Do 11 Dec 2014, 20:47

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor nathaliek18 » Vr 31 Jul 2015, 15:31

Kpn en Vodafone,  woon zelf in vledder en hiervoor vrij afgelegen in dwingeloo

Verstuurd vanaf mijn SM-T230 met Tapatalk
Gebruikersavatar
May Linn
5-sterren
Berichten: 2473
Lid geworden op: Za 16 Mei 2009, 10:08
Locatie: Roermond

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor May Linn » Vr 31 Jul 2015, 15:43

Ze de buren eens vragen wat hun hebben wat goed werkt.
Overal is de dekking toch anders.
Gebruikersavatar
kiara
5-sterren
Berichten: 2355
Lid geworden op: Ma 03 Dec 2012, 21:50
Locatie: darp

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor kiara » Vr 31 Jul 2015, 23:26

ja ga zeker de buren even vragen,maar dacht al KPN,jammer was zeer tevreden over t-mobile, zat ook te denken aan Ziggo heb ik ook tel en internet van prima,ik wil ook gewoon een sim only
bedankt alvast
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor EliScooby » Za 01 Aug 2015, 10:21

kiara schreef:ja ga zeker de buren even vragen,maar dacht al KPN,jammer was zeer tevreden over t-mobile, zat ook te denken aan Ziggo heb ik ook tel en internet van prima,ik wil ook gewoon een sim only
bedankt alvast

Kpn simonly is niet heel duur. Grote bundels voor niet teveel geld. En als je meerdere abonnementen hebt op hetzelfde adres hebt, krijg je korting, meer belminuten en meer mb's.
Gebruikersavatar
Inge en Bono
5-sterren
Berichten: 4033
Lid geworden op: Wo 26 Jul 2006, 20:44
Locatie: Den Haag

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor Inge en Bono » Za 01 Aug 2015, 10:33

Simyo maakt ook gebruik van kpn netwerk :)
Gebruikersavatar
kiara
5-sterren
Berichten: 2355
Lid geworden op: Ma 03 Dec 2012, 21:50
Locatie: darp

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor kiara » Za 01 Aug 2015, 13:28

telfort ook hoorde ik net in de winkel,en goedkoper als kpn en na 10 min gratis bellen,denk dat die het word
sella
5-sterren
Berichten: 5057
Lid geworden op: Za 11 Sep 2010, 15:48
Locatie: Krommenie

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor sella » Za 01 Aug 2015, 19:59

Ik zou ook simyo kiezen. Goede dekking, niet duur.
Ik ben alleen overgestapt omdat ik een niet kleingenoege bundel kon krijgen in mijn abbo.
Gebruikersavatar
yara2013
3-sterren
Berichten: 154
Lid geworden op: Za 27 Dec 2014, 20:04
Locatie: alkmaar

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor yara2013 » Za 01 Aug 2015, 20:21

kiara schreef:telfort ook hoorde ik net in de winkel,en goedkoper als kpn en na 10 min gratis bellen,denk dat die het word

Ik heb ooit telfort gehad, maar zij schakelen pas over op kpn als je compleet buiten hun eigen bereik bent.

In de praktijk houdt dit in dat je nog steeds gesprekken voert met 1streepje bereik en dan hoor je nog steeds verdomd weinig haha.

Misschien dat dit inmiddels veranderd is, maar dit was voor mij de reden om snel weer over te stappen
Gebruikersavatar
kiara
5-sterren
Berichten: 2355
Lid geworden op: Ma 03 Dec 2012, 21:50
Locatie: darp

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor kiara » Zo 02 Aug 2015, 07:29

O dat wist ik niet op de site staat maken gebruik van KPN net werk
Wat een gedoe zeg
Ga straks de buren vragen
Ik haat dit soort klusjes.
Gebruikersavatar
yara2013
3-sterren
Berichten: 154
Lid geworden op: Za 27 Dec 2014, 20:04
Locatie: alkmaar

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor yara2013 » Zo 02 Aug 2015, 09:24

kiara schreef:O dat wist ik niet op de site staat maken gebruik van KPN net werk
Wat een gedoe zeg
Ga straks de buren vragen
Ik haat dit soort klusjes.

Misschien is het wel veranderd hoor (alweer wat jaartjes terug inmiddels ), maar ik wist dat toen dus ook niet .
De buren is idd een goede optie.
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor EliScooby » Zo 02 Aug 2015, 11:11

yara2013 schreef:Ik heb ooit telfort gehad, maar zij schakelen pas over op kpn als je compleet buiten hun eigen bereik bent.

In de praktijk houdt dit in dat je nog steeds gesprekken voert met 1streepje bereik en dan hoor je nog steeds verdomd weinig haha.

Misschien dat dit inmiddels veranderd is, maar dit was voor mij de reden om snel weer over te stappen


kiara schreef:O dat wist ik niet op de site staat maken gebruik van KPN net werk
Wat een gedoe zeg
Ga straks de buren vragen
Ik haat dit soort klusjes.

Telfort draait op het netwerk van KPN, maar klanten van KPN krijgen voorrang. Dus ben jij aan het bellen en kom ik voorbij terwijl de mast "vol" is, wordt jouw gesprek verbroken. In de praktijk zal dit meevallen, maar het kan wel gebeuren in drukkere gebieden.
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: moet nieuwe provider

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Bar-plaats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: hamada, Yahoo [Bot] en 2 gasten