Hoe bericht plaatsen met Iphone

Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Barfplaats
Gesponsord bericht

Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Barfplaats

Gebruikersavatar
lianneke
5-sterren
Berichten: 1329
Lid geworden op: Wo 30 Sep 2009, 15:35
Locatie: Ergens diep in Het Grunningse

Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor lianneke » Vr 24 Okt 2014, 17:19

Wie kan mij vertellen hoe dat moet. Thuis heb ik een aaipet maar onderweg een eifoon.
Lukt mij niet om een bericht te plaatsen dan. Schijn met de Alt toets te moeten.
Maar waar zit ie??  Schaamschaamschaam...Heb iets te lang onder een steen gezeten geloof ik. :-[ :-[ :-[
Gebruikersavatar
Kaio
5-sterren
Berichten: 5205
Lid geworden op: Za 20 Aug 2005, 12:01
Locatie: Duitsland

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Kaio » Vr 24 Okt 2014, 17:25

Huh  ???
Ik snap je omschreven probleem niet  :biggrin2: met het toetsenbord zou ik zeggen  :P
Maar serieus normaal krijg je gewoon een toetsenbord... heb je tapatalk of via de browser?
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor EliScooby » Vr 24 Okt 2014, 17:47

lianneke schreef:Wie kan mij vertellen hoe dat moet. Thuis heb ik een aaipet maar onderweg een eifoon.
Lukt mij niet om een bericht te plaatsen dan. Schijn met de Alt toets te moeten.
Maar waar zit ie??  Schaamschaamschaam...Heb iets te lang onder een steen gezeten geloof ik. :-[ :-[ :-[

Aaipet is hetzelfde als een aaiphone, dus als je het exact hetzelfde doet, zou het gewoon moeten gaan.
Gebruikersavatar
Inouchka
5-sterren
Berichten: 647
Lid geworden op: Di 09 Sep 2014, 09:29
Locatie: Hardenberg

Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Inouchka » Vr 24 Okt 2014, 19:39

Je kan in de app store een app downloaden. Tapatalk. Deze kan zowel op de iPhone als op de iPad. Daarna op zoek gaan naar barfplaats en dit werkt best goed is alleen even wennen.
Gebruikersavatar
BlissSpirit
5-sterren
Berichten: 1026
Lid geworden op: Za 04 Dec 2010, 11:33
Locatie: Bemmel

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor BlissSpirit » Vr 24 Okt 2014, 20:04

Yep, ook hier heel blij met tapatalk.
Werkt een stuk makkelijker dan met de gewone browser.
Gebruikersavatar
Inouchka
5-sterren
Berichten: 647
Lid geworden op: Di 09 Sep 2014, 09:29
Locatie: Hardenberg

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Inouchka » Vr 24 Okt 2014, 20:10

BlissSpirit schreef:Yep, ook hier heel blij met tapatalk.
Werkt een stuk makkelijker dan met de gewone browser.

Echt he xD alleen wat ik irritant vind is wanneer ik op een topic een antwoord wil citaten, en daarna mijn antwoord wil aanpassen die ineens mijn antwoord zelf als een citaat zet xD is het beetje duidelijk zo? xD
Gebruikersavatar
BlissSpirit
5-sterren
Berichten: 1026
Lid geworden op: Za 04 Dec 2010, 11:33
Locatie: Bemmel

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor BlissSpirit » Vr 24 Okt 2014, 20:28

Inouchka schreef:Echt he xD alleen wat ik irritant vind is wanneer ik op een topic een antwoord wil citaten, en daarna mijn antwoord wil aanpassen die ineens mijn antwoord zelf als een citaat zet xD is het beetje duidelijk zo? xD

Dan tik je denk ik het verkeerde icoontje aan.
Als je je eigen bericht wil bewerken moet je het pennetje kiezen en niet het citaat icoontje
Gebruikersavatar
BlissSpirit
5-sterren
Berichten: 1026
Lid geworden op: Za 04 Dec 2010, 11:33
Locatie: Bemmel

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor BlissSpirit » Vr 24 Okt 2014, 20:29

O wacht ff verkeerd gelezen. Doet hij hier ook zie ik.
En wat ik jammer vind, als je een pb stuurt kan je geen smiley's kiezen.
Gebruikersavatar
Inouchka
5-sterren
Berichten: 647
Lid geworden op: Di 09 Sep 2014, 09:29
Locatie: Hardenberg

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Inouchka » Vr 24 Okt 2014, 20:56

BlissSpirit schreef:O wacht ff verkeerd gelezen. Doet hij hier ook zie ik.
En wat ik jammer vind, als je een pb stuurt kan je geen smiley's kiezen.


Ghehehe ik dacht even dat het alleen aan mij lag xD gelukkig niet de enigste, vind het echt heel irritant, wss foutje in hun app. Inderdaad beetje jammer dat je geen icoontjes kan kiezen :S daar had ik nog niet eens op gelet xD
Gebruikersavatar
lianneke
5-sterren
Berichten: 1329
Lid geworden op: Wo 30 Sep 2009, 15:35
Locatie: Ergens diep in Het Grunningse

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor lianneke » Za 25 Okt 2014, 09:44

Kaio schreef:Huh  ???
Ik snap je omschreven probleem niet  :biggrin2: met het toetsenbord zou ik zeggen  :P
Maar serieus normaal krijg je gewoon een toetsenbord... heb je tapatalk of via de browser?


Uhh, daar gaan we al, niet via tapatalk, dus met browser?
Maar als ik hier een bericht verzend druk ik op Verzenden. Dat .verzenden. zie ik niet op mn foon staan.
:-[
Gebruikersavatar
Angelique
5-sterren
Berichten: 24070
Lid geworden op: Ma 08 Mar 2004, 21:01
Locatie: Sellingen
Contact:

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Angelique » Za 25 Okt 2014, 11:38

lianneke schreef:Uhh, daar gaan we al, niet via tapatalk, dus met browser?
Maar als ik hier een bericht verzend druk ik op Verzenden. Dat .verzenden. zie ik niet op mn foon staan.
:-[


Zo doe ik het toch echt. Via de browser, niet tapatalk en dan weinig anders doen dan anders. Bericht tikken, verzndknop poffen en klaar.
Sieglinde
5-sterren
Berichten: 800
Lid geworden op: Do 21 Apr 2011, 12:22

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Sieglinde » Za 25 Okt 2014, 11:41

Ik ook gewoon via browser
inge58
5-sterren
Berichten: 742
Lid geworden op: Vr 14 Jan 2011, 15:14
Locatie: In de buurt van Tilburg

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor inge58 » Za 25 Okt 2014, 11:52

Hier ook gewoon via de browser! Dit bericht type ik op mijn iPhone, tik op verzenden en klaar!
Jeff
4-sterren
Berichten: 281
Lid geworden op: Za 22 Mar 2008, 16:19

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Jeff » Za 25 Okt 2014, 14:56

lianneke schreef:Uhh, daar gaan we al, niet via tapatalk, dus met browser?
Maar als ik hier een bericht verzend druk ik op Verzenden. Dat .verzenden. zie ik niet op mn foon staan.
:-[


De volgende keer dat je de Verzenden knop niet ziet, zou je dan een schermafdruk willen maken van wat je ziet en naar mij sturen? Een schermafdruk kan je maken door de Home knop ingedrukt te houden en dan op de Aan/Uit knop te drukken. Hier staat het uitgelegd: http://www.iculture.nl/tips/screenshot- ... ipad-ipod/.

Als je die naar mij stuurt dan kan ik het doorsturen naar de ontwikkelaars van het forum en misschien weten zij waar het aan ligt. Ik heb er zelf nooit van gehoord dus ik kan er zelf weinig aan doen.
Gebruikersavatar
lianneke
5-sterren
Berichten: 1329
Lid geworden op: Wo 30 Sep 2009, 15:35
Locatie: Ergens diep in Het Grunningse

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor lianneke » Za 25 Okt 2014, 15:34

lianneke schreef:Uhh, daar gaan we al, niet via tapatalk, dus met browser?
Maar als ik hier een bericht verzend druk ik op Verzenden. Dat .verzenden. zie ik niet op mn foon staan.
:-[


Ik durf het niet te zeggen eigenlijk :-[ maar het is geen ifone maar een samsung.
Misschien ligt het daar aan..? :-[
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: Hoe bericht plaatsen met Iphone

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Bar-plaats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten