19-21 sept, workshops en lezingen Schin op Geul, speciaal voor rasgroep 5

Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht
Deesje
5-sterren
Berichten: 935
Lid geworden op: Ma 16 Jul 2007, 20:06
Locatie: Utrecht

19-21 sept, workshops en lezingen Schin op Geul, speciaal voor rasgroep 5

Berichtdoor Deesje » Di 09 Sep 2014, 20:32

Met toestemming van Angelique....

10 jaar TRCN (Thai Ridgeback) en dat vieren we uitgebreid....

Altijd al eens kennis willen maken met de Thai Ridgeback?

19 t/m 21 september in Schin op Geul (Lb), camping Schoonbron. Het weekend staat in het teken van 'de hond, natuurlijk gezond'.

Er zijn verschillende workshops en lezingen, toegespitst op de Thai Ridgeback en andere oertypen (rasgroep 5). Dogs in Balance verzorgt workshops balans en coördinatie, zelfbeheersing en omgaan met prikkels en stress, ook is er een demo&workshop dogsurvival.

Er zullen meerdere lezingen verzorgd worden, lichaamstaal en gedrag met veel beeldmateriaal (specifiek over de prachtige maar soms moeilijke taal van de oertypen), natuurlijke voeding en de natuurlijke huisapotheek..

Er zijn stands met leuke producten, er is een fotograaf die je hond op de foto zet en we hebben een tombola met mooie prijzen!

Kortom een weekend vol leuke activiteiten om te genieten van en met je hond.. Iedereen is welkom, er wordt een kleine bijdrage gevraagd van 7,50 per dag, dit bedrag gaat naar het goede doel (Thai Ridgeback in Not). Het definitieve programma is bijna klaar, stuur gerust een berichtje als je geinteresseerd bent of vragen hebt.
Overnachten op de camping is mogelijk, in een eigen kampeermiddel of het huren van een stacaravan.
Iedereen is welkom en de workshops en lezingen zijn in het bijzonder interessant voor mensen oertypen (rasgroep 5). Wil je deelnemen, meld je dan vooraf aan via info@trcn.nl of desire@dogsinbalance.nl (dan ben je zeker van een plekje).

Afbeelding

Terug naar “Bar-plaats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: fransbulletje en 11 gasten