Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Omlaag
Barfplaats
Gesponsord bericht

Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Barfplaats

Colette
1-ster
Berichten: 27
Lid geworden op: Wo 05 Sep 2012, 13:26

Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Colette » Di 04 Jun 2013, 18:51

Ik las onderstaand artikel en vraag me af of je Zuurzak ook aan de hond kunt geven en zo ja, in welke dosering, hoe lang etc.
...of kan ik het antwoord hierop hier al ergens terugvinden?

Natuurlijke kankercelvernietiger 10.000 keer sterker dan chemo
Complete artikel: natural.tv


De zure Sop of vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger
10.000 keer sterker dan Chemotherapie.

Waarom weten we dat niet ? Omdat grote farmaceutische bedrijven hun geld terug willen verdienen na veel te heben geinvesteerd in onderzoek in een poging een syntetische variant te produceren voor de verkoop.

Nu je dit weet ben je misschien in staat iemand te helpen die in een beroerde situatie verkeerd door hem te vertellen van het bestaan van de vrucht van de Graviolaboom.Of je kunt de sap zelf drinken als preventie tegen kanker.De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen.Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een.Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig.

De eerst volgende keer dat je om een sapje vraagt vraag dan naar Sour Sop.

Hoeveel mensen zijn er niet onnodig gestorven omdat de grote farmaceuten het bestaan van de boom hebben verzwegen uit puur winstbejag.

Deze boom is laag en wordt in Brazilie Graviola genoemd,guanabana in het spaans en in het engels heeft het de weinig inspirerende naam van "SourSop".
De vrucht is erg groot en de lichtzure zoete witte pulp kun je gewoon met de hand eten maar gebruikelijker is het om er sap of sorbets van te maken.

In eerste instantie staat de boom in belangstelling om zijn kanker vernietigende werking maar de boom heeft ook een geneeskrachtige werking op andere ziektes Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen.
Naast kankerbestrijder bestrijkt Graviola een breed spectrum in het bestrijden van bacteriele en schimmelinfecties.Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnen gedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit.

Als er een ding is dat het bestaansrecht van het Gezondheidswetenschapsinstituut rechtvaardigt dan is het wel het verhaal van de Graviolaboom.Het instituut is van vitaal belang voor amerikanen zoals u.

De waarheid is verbazingwekkend simpel Diep in het regenwoud van de Amazone groeit een boom die voor een medische revolutie kan zorgen op het gebied van kankerbestrijding.Alles wat jij en je arts dachten over kanker, de behandeling en de kans op overleven komt nu in een geheel ander perspectief te staan.De toekomst ziet er veel- belovend uit.

Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwlijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies.

Het beschermt je immuunsysteem en is een beschermer tegen dodelijke infecties.

Tijdens de behandeling voel je je sterker en gezonder.
Het geeft je energie een enorme impuls en verbetert je perpectieven op leven.

De bron waar deze informatie vandaan komt is niet anders dan verbazingwekkend te noemen: Het komt van amerika's grootste farmaceut.Sinds de jaren '70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren alles behalve saai.Want de testen van het extract wezen uit dat het:

Effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker vernietigde zoals darm,borst, long,prostaat en alvleesklier kanker.


Het extract bewees 10.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn die doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruik.

Wat echter meer is: Het extract van de Graviolaboom maakt alleen jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust.

De verbazingwekkende anti-kanker eigenschappen van de Graviolaboom zijn intensief onderzocht dus waarom hebben wij er dan nooit van gehoord?

Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors,blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen,astma,leveraandoeningen en artritis.

Op basis van summier wetenschappelijk bewijs investeerde de grote farmaceut veel geld en stelde veel hulpmiddelen ter beschikking om de eigenschappen van de boom te testen.De resulaten schokte de onderzoekers.De Graviolaboom bewees een kankerdodende dynamo te zijn. En hier kwam het Graviola verhaal bijna tot een eind.

Het bedrijf had nu een enorm probleem.Omdat de Graviolaboom een natuurlijk gewas is was het niet mogelijk om het onder de bestaande federalen wetten te patenteren.
Er was dus geen enkele mogelijkheid om geldelijk profijt te trekken uit de boom.
Later is gebleken dat de farmaceut 7 jaar bezig is geweest om twee van de krachtigste anti-kanker componenten van de boom syntetisch na te maken.Wanneer het hun zou lukken om de krachtige stoffen te repliceren dan zou men het kunnen patenteren en het ten gelde maken.Helaas!.Ze knalde tegen een muur.De orginele stoffen bleken niet na te maken.De geinvesteerde miljoenen in het onderzoek konden niet worden terug verdiend

De droom om gigantische winsten te genereren vervloog en men legde het onderzoek onder in de la.Ze kozen ervoor om hun bevindingen en onderzoek niet te publiceren.
Gelukkig was er een onderzoeker van het Graviola's onderzoeksteam die in gewetensnood kwam en die het misdadig vond dat er niets met de onzerzoeksresultaten werd gedaan.Zijn baan riskerend nam hij contact op met een bedrijf die geneeskrachtige planten uit het Amazone gebied haalt en vertelde het hele verhaal van de graviola.

Het wonder onthult.

Toen onderzoekers van het Gezondheidswetenschapsinstituut over het Graviola onderzoek werden geinformeerd onderzochten ze meteen de onderzoeken op de kankerdodende boom.
Het bewijs van de effectiviteit van de boom en de schokkende doofpot kwam snel en fel.

Het Nationale Kanker Instituut deed voor het eerst in 1976 wetenschappelijk onderzoek.Het resultaat van het onderzoek liet zien dat de bladeren en stengels effectief kwaadaardige cellen bestreden.Onweerlegbaar bewijs!.
De resultaten werden in een intern rapport gepubliceerd maar nimmer aan het publiek bekend gemaakt.

Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger.Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen.

Een onderzoek gepubliceerd in The Journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek uitgevoerd aan de Katholieke Universiteit van Zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel 10.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn.

Het meest significante uit het onderzoek van KUZK was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging.Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust.Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen ( zoals maag en haar cellen) waardoor er afschuwlijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies.

Recentelijk onderzoek aan de Purdue Universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen.

Na zeven jaar is het zwijgen eindelijk verbroken.
http://zaplog.nl/zaplog/article/natuurl ... _dan_chemo
Colette
1-ster
Berichten: 27
Lid geworden op: Wo 05 Sep 2012, 13:26

Re: Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Colette » Di 04 Jun 2013, 19:34

en nog deze toevoeging;

De bladeren van de zuurzak worden traditioneel gebruikt als medicijn tegen hoge bloeddruk. Een studie uit 2011 op muizen heeft aangetoond dat extracten van deze vrucht een zeer gunstig effect hebben als therapie tegen borstkanker. Anderzijds is er een verband aangetoond met het voorkomen van atypische vorm van de ziekte van Parkinson en het nuttigen van de zuurzak vrucht. Dit zou verklaard kunnen worden door de aanwezigheid van annonacine in zuurzak wat een zeer sterke complex 1 remmer is van de mitochondriën.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Zuurzak

Ben zeer benieuwd naar reacties niet in het minst omdat mijn hond een melkkliertumor heeft en gepland staat voor ok...
Colette
1-ster
Berichten: 27
Lid geworden op: Wo 05 Sep 2012, 13:26

Re: Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Colette » Di 04 Jun 2013, 19:38

ook kwam ik deze info tegen;

HEILZAMENDE WERKING VAN DE VRUCHT?
De "zuurzak" vrucht, officieel gekend onder de wetenschappelijke benaming "Annona muricata" en ook wel "graviola" genoemd (Portugese term), groeit voornamelijk in de regenwouden van Afrika, Zuid-Amerika en zuidoost Azië.  Verschillende onderdelen van de graviola boom, zoals de schors, wortels, bladeren en de vrucht zelf worden in vele landen gebruikt voor traditionele remedies. De "zuurzak" vrucht heeft wel degelijk een heilzame werking tegen bv. parasieten, microben en depressie, en wordt ook gebruikt bij o.a. diarree, reuma en artrose.

Al bij al is de vrucht dus gezond om te eten, maar dit wil nog niet zeggen dat het een wondermiddel is tegen kanker. Een onderzoek in de Amerikaanse Purdue-Universiteit in Indiana heeft uitgewezen dat de boom actieve componenten bevat, genaamd "annonaceous acetogenins", die MOGELIJK chemotherapeutische mogelijkheden biedt t.o.v. multidrug-resistente kankercellen. Het betreft hier echter strikt labo-onderzoek, en er werd tot op heden dus niet klinisch getest op mensen om te bepalen of zuurzak een efficiënt en veilig alternatief biedt voor kankerbestrijding. Een bijkomend onderzoek in 2011 heeft uitgewezen dat een fruitextract van graviola de groei van borstkanker selectief verhindert, maar ook dit is enkel het resultaat van in vitro onderzoek alsook een studie op muizen. Bij gebrek aan klinisch onderzoek is het aldus niet bewezen dat hetzelfde effect zal bekomen worden op een menselijk lichaam met borstkanker.

Het is bovendien gebleken uit andere onderzoeken dat de vrucht negatieve effecten kan hebben bij bepaalde mensen, zoals schade aan het zenuwstelsel (vergelijkbaar met Parkinson) en motorische problemen ten gevolge van de hoge dosis annonacin. Wellicht behoort dit mee tot de redenen waarom er geen klinisch onderzoek wordt verricht naar zuurzak als kankergenezer, aangezien de nadelen te groot zijn. Graviola verlaagt ook de bloeddruk, dus is het niet aangeraden voor mensen met een al te lage bloeddruk en/of hartcomplicaties. Tenslotte kan zuurzak ook heilzame bacteriën op bv. de huid vernietigen, waardoor op lange termijn infecties kunnen ontstaan.  In België is het importeren van zuurzak bij wet verboden.

https://sites.google.com/site/dehoaxwij ... motherapie
Gebruikersavatar
lauraV
5-sterren
Berichten: 3026
Lid geworden op: Di 06 Jan 2009, 00:41
Locatie: Weert , Limburg

Re: Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor lauraV » Di 04 Jun 2013, 19:50

bij wie en waar wou je t tegen gebruiken?
Lizzy
Moderator
Berichten: 60694
Lid geworden op: Ma 24 Mar 2003, 19:28
Contact:

Re: Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Lizzy » Wo 05 Jun 2013, 12:32

Ik krijg zelf best wel vlekken van artikelen over wondermiddelen. Maar het beste google je op Engelstalige woorden, dan vind je (denk ik) meer nuttige artikelen zoals deze:

http://www.dogcancerblog.com/graviola-n ... og-cancer/

http://www.cancertutor.com/Cancer/Graviola.html

Dosering: http://www.cancercompass.com/message-bo ... 4984,0.htm
Colette
1-ster
Berichten: 27
Lid geworden op: Wo 05 Sep 2012, 13:26

Re: Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Colette » Wo 05 Jun 2013, 16:23

lauraV schreef:bij wie en waar wou je t tegen gebruiken?

Mijn vraag was of je dit middel ook voor de hond kan gebruiken en zo ja welke dosering.
Voor mensen bestaat het in de vorm van capsules met de naam Graviola.

Dank voor de linken Lizzy!
Heb inderdaad nog verder gelezen en er zijn ook kritische noten.
Ik zie het zelf ook niet als 'het' wondermiddel doch meer in de lijn van diverse andere goed ondersteunende middelen.

Dank voor jullie reacties iig !
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: Zuurzak anti kanker geschikt voor hond??

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast