BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren *Hij doet het!!*

Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Barfplaats
Gesponsord bericht
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren *Hij doet het!!*

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 08:33

:censored2: :censored2: :censored2:

Ik heb HD tv van Ziggo. Althans, dat zou ik moeten hebben.
Via een CI+ module rechtstreeks op m'n tv aangesloten (ja, die is van het juiste type).
Maar wat ik ook doe of installeer...ik krijg de andere kanalen dan NL1 niet op HD. Hij blijft hangen in het authenticatie proces op 80%. En dan niets meer. Kaart opnieuw laten activeren. Niente.

Iemand een briljant idee? Ik wordt er een beetje :censored2: van.
Laatst gewijzigd door -Saskia- op Zo 24 Jun 2012, 10:33, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor EliScooby » Zo 24 Jun 2012, 08:57

Is je tv goedgekeurd door Ziggo? Moet je misschien een update van de software installeren?
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 08:58

De tv is goedgekeurd. Een update van de software van de tv of van de CI-module?
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor EliScooby » Zo 24 Jun 2012, 09:02

Van de tv? Bij mijn vader werkte het pas vanaf softwareversie x.yy Welke tv heb je?
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 09:05

Een Samsung. Type staat in de lijst van Ziggo, wil je die weten?
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor EliScooby » Zo 24 Jun 2012, 09:06

Yup :biggrin2:
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 09:10

Mien 5-tal schreef:Yup :biggrin2:


:biggrin2: Even het boekje zoeken.
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 09:11

LE37C530F1W

en ik heb daar nog iets opgekrabbeld: BN64-01269B
Geen idee waar ik dat vandaan heb.  ::)
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 09:13

Ik heb net via het kanaal een software upgrade geprobeerd, maar hij zegt dat hij dat niet kan vinden. Andere mogelijkheid is via USB, maar dan moet ik ergens de software vandaan zien te halen en op USB-stick zetten.
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor EliScooby » Zo 24 Jun 2012, 09:22

Hier?

Handelwijze installatie Ziggo CI+ CAM module

Stap 1:
Menu -> PNP(plug and play) de zenders laten zoeken zonder de Cam erin ( U krijgt eerst dat een melding dat U de pincode moet invullen, dit is standaard 0000).
Stap 2:
Kies als taal Nederlands en tevens Locatie Nederlands (deze twee vragen komen na elkaar!
Stap 3:
Kies voor Kabel (Cable)
Stap 4:
U krijgt de keuze digitale en/of digitale/analoge zenders zoeken
Stap 5:
Kies voor digitale zenders. Vervolgens gaat de tv de zenders opzoeken
Stap 6:
Wanneer het zoeken voltooid is, krijgt u Nederland 1 HD te zien.
Stap 7:
Schakel de TV uit.
Stap 8:
Plaats de Ziggo CI+ CAM module op juiste wijze in de televisie (smartcard met de chipzijde naar boven in de CAM Module schuiven, en de CAM Module met het etiket naar de achterzijde, dus zijde met barcode naar U toe gericht.) ZORG DAT DE SMARTCARD AL GEACTIVEERD IS! Dit doet u door naar Ziggo te bellen (0900 - 20 20 000)
Stap 9:
Schakel de TV in. U krijgt 5 stappen te zien over authenticatie. (Hierbij kan er een melding weergegeven worden dat de kanalen scrambled zijn, niet aan storen).
Stap 10:
Schakel de TV uit en schakel de TV na 15 seconden weer in. Nu hoort de CI+ CAM module te werken.

Kan je hier iets mee?
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 09:25

Moet ik beide bestanden downloaden? Voor de zekerheid maar wel.
Die procedure heb ik gisteren (en vanmorgen) al 10 keer doorlopen, maar ik krijg het niet voor elkaar.
Ik ga eerst de software eens doen, dat lijkt een slimme zet.

Thnx. Houd je op de hoogte!  ;)
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor EliScooby » Zo 24 Jun 2012, 09:27

Nee, op de ziggo site staat dat je de msx5 versie nodig hebt.
Gebruikersavatar
-Saskia-
5-sterren
Berichten: 5324
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2006, 20:46
Locatie: Den Haag

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor -Saskia- » Zo 24 Jun 2012, 09:29

Oh oke.

Nieuwe uitdaging: Zoek de USB-stick als je net verhuisd bent.  ::) :biggrin2:
Gebruikersavatar
EliScooby
5-sterren
Berichten: 2442
Lid geworden op: Wo 14 Mar 2012, 20:41
Locatie: Vollenhove

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor EliScooby » Zo 24 Jun 2012, 09:30

Bij de U :)
Gebruikersavatar
*Marga*
5-sterren
Berichten: 3233
Lid geworden op: Ma 04 Sep 2006, 07:48
Locatie: Zoetermeer

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor *Marga* » Zo 24 Jun 2012, 09:31

Ik heb er ook problemen mee op het ogenblik, cam module al laten testen, nu krijg ik een nieuw adapter opgestuurd waar de cam module in moet schijnt vaak kapot te zijn,
Hij heeft het wel gedaan bij mij in ieder geval.

als dit het niet is komt de monteur van Samsung.

Op google zie je ook veel oplossingen staan.

Ik heb mijn tv nu op analoog gezet zodat ik nog meerdere netten heb..
Barfplaats
Gesponsord bericht

Re: BP weet raad. CI+ module van Ziggo installeren

Berichtdoor Barfplaats


Terug naar “Bar-plaats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Dinab, Google Adsense [Bot] en 7 gasten