Hallo, ik heb de site hier van a tot z gelezen, maar ik kom er niet uit.
Ik heb een volwassen labrador teef, en een pup golden retriever van nu net twee maanden. Ik ben Belg en de spullen die jullie allemaal kunnen kopen zijn hier niet te krijgen. Daarom wil ik het volgende proberen,
Drie dagen kvv, compleet van Duck, afwisselend, de exelent, de pens, lam&rijst enz..
Twee dagen brok, maar een degelijke brok, geperst, 70% vlees met toevoeging van vitamines en glucosamine voor de gewrichten (dit alleen maar omdat ik bang ben dat ze noodzakelijke middelen missen)
Twee dagen Barf....maaaaaaaaar met de dingen die hier te krijgen zijn, en dat is;
Kipkarkas, kippenlever, maag en hart...rund kopvlees, spiervlees en halswervels. Ook vis in blik, sardien, tonijn geef ik al eens, maar dan niet in olie.
Nu is mijn vraag, hoe en in welke hoeveelheden ik dat moet geven, wat is bv een goed samengesteld menu voor zowel pup als volwassen hond. Ik lees allemaal percentages enzo, maar ik vind dat verschrikkelijk moeilijk. Vanavond heeft de pup twee kipkarkasjes gekregen en de volwassen heeft er vier op...vanmorgen kregen ze rundshart en kippelever... 200gr en 600gr is dat dan voldoende?
Het hangt allemaal ook van praktische zaken af, kleine diepvries, niet erg mobiel, en natuurlijk het prijskaartje ook.
Wat ik me ook afvraag, als iets uit de diepvries komt moet het dan echt helemaal op kamertemperatuur of mag het nog koud zijn? Ik heb ooit gelezen ergens dat je die Duck in de zomer bevroren mag geven zelfs???
Alvast bedankt voor de hulp