Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door senadance
#992477
Ik weet Mozes heeft een Arthrose, de DA heeft het geconstateerd.
Er moeten foto,s worden gemaakt , vooral van zijn linkerelleboog waar hij behoorlijk last van heeft.
Ik weet mijn eerste Hond een rotweiler heeft toen een operatie moeten ondergaan waarbij het gewricht is schoongemaakt, het heeft ook goed geholpen toen der tijd.
Ik ben bang dat dat bij Mozes ook het geval is.
Welke kliniek of specialist kunen jullie aanbevelen of waar of bij welke kliniek hebben jullie goede ervaringen  gehad?

tja......een moeilijke vraag denk ik....maar ik kom er niet omheen.

Ik vind mijn eigen DA ( die is makkelijk in de buurt voor kleine ongemakken zeg maar) nogal snel van stapel lopen, Mozes had een tijdje geleden een vergrote prostaat en ze wilde hem eigenlijk de volgende dag al opschrijven vooor een castratie.

Dit probleem is dank zij Tannetje al opgelost ( tot nog toe)
Ook wilde mijn Da meteen allerlei onderzoeken doen o.a. schildklier en nieren enz.  :-\ :-\ :-\waarbij ik dacht waarom??
Kijk..ik wil alles en het beste voor mijn Mozes , maar niets overbodig en gehaast!

tjee..is dit weer moeilijk :-\
Gebruikersavatar
Door Angelique
#992482
Zo'n operatie zou ik zeker laten doen bij een specialist en daarvoor hoeft je eigen da zich niet voorbij gelopen te voelen. Sommige da's kunnen inderdaad wat hard van stapel lopen. Een algeheel bloedonderzoek vóór een flinke operatie is op zich geen overbodige luxe, maar is natuurlijk bij de betreffende specialist ook vlot genoeg uitgevoerd.
Zelf heb ik (gelukkig0 geen ervaring met specialisten op dit gebied, maar wat ik zo in de wandelgangen hoor denk ik dat je bij b.v. Crama, Kappen en/of De tweede Lijn in zeer goede handen bent.
Sterkte met Mozesie :-*
Door senadance
#992485
Angelique schreef: Zo'n operatie zou ik zeker laten doen bij een specialist en daarvoor hoeft je eigen da zich niet voorbij gelopen te voelen. Sommige da's kunnen inderdaad wat hard van stapel lopen. Een algeheel bloedonderzoek vóór een flinke operatie is op zich geen overbodige luxe, maar is natuurlijk bij de betreffende specialist ook vlot genoeg uitgevoerd.
Zelf heb ik (gelukkig0 geen ervaring met specialisten op dit gebied, maar wat ik zo in de wandelgangen hoor denk ik dat je bij b.v. Crama, Kappen en/of De tweede Lijn in zeer goede handen bent.
Sterkte met Mozesie :-*

ik ga kijken bij deze site,s en bedankt!!!
Gebruikersavatar
Door Angelique
#992489
senadance schreef:
ik ga kijken bij deze site,s en bedankt!!!
Crama zit dacht ik in Rotterdam, lijkt me voor jou het makkelijkste aan te rijden. Maarten kappen zit ergens in Brabant en De tweede lijn zit hier in de buurt, dus wel goed, maar een p*kke-end weg :-\
Door senadance
#992493
Angelique schreef: Crama zit dacht ik in Rotterdam, lijkt me voor jou het makkelijkste aan te rijden. Maarten kappen zit ergens in Brabant en De tweede lijn zit hier in de buurt, dus wel goed, maar een p*kke-end weg :-\

ja inderdaad zeg...een kl***te eind weg...nou kom ik gewoon een paar dagen bij jouw logeren :D :D :D :D :D :D :D :D


GEINTJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ik kijk nog even verder...moet hier in de buurt toch ook goeds zitten??mocht het niet zo zijn is geen weg me te ver!!
ben al met Boy toendertijd naar Duitsland afgereist  ???
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door