Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door EdwinK
#971133
Sinds een poosje doet Brenda erg lang over het eten. KVV gaats nog net, maar lapjes vlees (ook klein gemaakt) laat ze gewoon liggen. Kipkarbo's gaan nog net, maar geitenrib of overige geitenvlees laat ze liggen. Hart gaat dan weer wel.

Kan het zijn dat doordat ze ouder word en haar tanden slijten dat het moeilijker wordt voor haar om te BARF-en? Zou het jammer vinden om het BARF-en te moeten stoppen, maar als ze het niet meer wil of kan eten, dan moet er maar een andere oplossing gezocht worden.
Door Nynke
#971144
Hoi Edwin, ik weet niet of het met leetijd te maken heeft, want Gunnar, nu 12 jaar en zijn meeste tanden al kwijt  :-X, eet alles nog met smaak op. Kan ze mischien pijn aan haar tanden hebben? of een ontsteking ?
Door Lizzy
#971331
Brutus is bijna 12. Ik merk niks bij hem. In zoverre, het enige dat hij niet meer verdraagt is zalmkop. Nou heeft hij ook geen afgesleten gebit... Is het een optie Edwin, om vlees te malen (2de hands vleesmolentje of handmolentje)? Je hoeft niet persee geitenribben te geven. Op kippenvleesbot en bijv. eendennek kan ze het ook prima doen! Desnoods deze twee met een vleeshamertje flink bewerken, misschien eet ze het dan wel.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door