marsieyenna schreef:
Had jij dan konijn en vlees zonder bot ?
En je ontdooide eerst alles en dan weer invriezen ? oké dan doe ik dat ook zo.
Had je de zalm zelf gemalen en ging dat goed ?
groetjes, Marijke
ja ik had konijn wel met bot dus dan is er een iets hoger botpercentage, maar heb nooit groeipijnen of iets dergelijks gehad, ik gebruik ook altijd zeer goed bevleesde karkassen, haas gebruik ik de achterbouten van, zit veel vlees aan en weinig bot dus ook dat rekende ik dan maar als zijnde spiervlees... rundvlees, lam, enz is gewoon spiervlees zonder bot... ik heb het recept genomen hier van barfplaats "pupmix"ik geef geen supplementen wel doe ik er eieren (zonder schil) en groentemixen door en lever...in de groentemix heb ik altijd wat yoghurt, kwark en huttenkäse en als je het geeft aan de pups kun je nog wat visolie toevoegen als je het opdient(dus niet mee invriezen want visolie begint gelijk te oxideren vandaar pas geven als je het voert) maar als je elke week zalm geeft is dat volgens mij ook nog niet eens nodig..het zalm malen werkt hier prima (de achterstukken, niet de kop), maar ik heb wel een professionele molen... die draait met gemak vis, parelhoen, hele konijnen, hazen, eend enz...echt het is de moeite waard om zo te voeren, bevalt mij uitstekend, de dierenarts vond de pups er ook echt geweldig uitzien
het volgende nestje doe ik het weer precies zo