Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Cindy de Wolf
#940457
Een goede vriendin van mij heeft een labradortje van 9 maanden. Hondje ging vroeg mank lopen, lang verhaal kort LPC. Daaraan geopereerd bij Anubis (Luc Jansens). Alles zag er prima uit. Echter binnen enkele dagen ging hij weer kreupelen, erger dan voor de operatie. Cortisonen spuiten want er bleek ontsteking in het gewricht te zitten, allemaal diepe doffe ellende. Nu zijn we zo'n 4 maanden verder en nog steeds is het absoluut niet goed. Artsen begrepen er niets van, er zijn meerdere specialisten bijgeroepen, ook van andere klinieken. Nu heeft hij 99% zeker blubberpoten, niet zo'n mooie naam voor een mooie latijnse benaming. Dit komt met name voor bij Deense Doggen. Je moet het vergelijken met een steen op een pudding leggen. Zijn botten verharden niet uit en naarmate er meer druk op komt, zeg maar bij de polsen wordt het erger en erger. De LPC was slechts een voorbode. Het is extreem pijnlijk en hondjes worden ook niet oud. Ze wachten nu op de laatste uitslagen maar zoals het ernu uitziet wordt hij volgende week ingeslapen om hem verder leed te besparen. Weet iemand hier iets meer van of heeft iemand een wondertje voorhanden :'(
Door Anthraciet
#940486
Helaas heb ik ook geen oplossing, ik had er ook nog nooit van gehoord.
Maar ik kan wel meevoelen hoe afschuwelijk je vriendin zich moet voelen en hoe machteloos.

Ik wens haar dan ook ontzettend veel sterkte met deze situatie :'(
Door Cindy de Wolf
#940495
Sas schreef: Hoi Cindy,

heb je de mooie latijnse naam voor me? Dan kijk ik vanavond in de medische bieb (moet werken)

groetjes Saskia
Ik heb haar net gemaild met deze vraag zodra ik hem weet mail ik hem je en zet ik hem hier ook neer.
Door margreet
#940570
Cindy de Wolf schreef: Een goede vriendin van mij heeft een labradortje van 9 maanden. Hondje ging vroeg mank lopen, lang verhaal kort LPC. Daaraan geopereerd bij Anubis (Luc Jansens). Alles zag er prima uit. Echter binnen enkele dagen ging hij weer kreupelen, erger dan voor de operatie. Cortisonen spuiten want er bleek ontsteking in het gewricht te zitten, allemaal diepe doffe ellende. Nu zijn we zo'n 4 maanden verder en nog steeds is het absoluut niet goed. Artsen begrepen er niets van, er zijn meerdere specialisten bijgeroepen, ook van andere klinieken. Nu heeft hij 99% zeker blubberpoten, niet zo'n mooie naam voor een mooie latijnse benaming. Dit komt met name voor bij Deense Doggen. Je moet het vergelijken met een steen op een pudding leggen. Zijn botten verharden niet uit en naarmate er meer druk op komt, zeg maar bij de polsen wordt het erger en erger. De LPC was slechts een voorbode. Het is extreem pijnlijk en hondjes worden ook niet oud. Ze wachten nu op de laatste uitslagen maar zoals het ernu uitziet wordt hij volgende week ingeslapen om hem verder leed te besparen. Weet iemand hier iets meer van of heeft iemand een wondertje voorhanden :'(
Ja ik denk dat ik weet over wie je het hebt en ik vind het in en in triest ze hebben er echt alles aan gedaan,maar zo is het ook geen leven voor de kleine knul.
De beste specialisten hebben er naar gekeken en ik ben heel bang dat het einde verhaal is al is het nog zo verschrikkleijk.
Hij heeft geen pup kunnen zijn en als hij zo verder moet leven is het ook geen honds bestaan. :'( :'( :'(
Door Jolly
#940582
margreet schreef: Ja ik denk dat ik weet over wie je het hebt en ik vind het in en in triest ze hebben er echt alles aan gedaan,maar zo is het ook geen leven voor de kleine knul.
De beste specialisten hebben er naar gekeken en ik ben heel bang dat het einde verhaal is al is het nog zo verschrikkleijk.
Hij heeft geen pup kunnen zijn en als hij zo verder moet leven is het ook geen honds bestaan. :'( :'( :'(
als jij dit ook dekt,dan denk ik ook dat ik weet wie dit pupperdje is.
zo verschrikkelijk zielig en zo oneerlijk ook.
Door Ine
#940606
Tja, ze hebben er alles aan gedaan (als we het over dezelfde hond hebben), ik heb het allemaal gevolgd.
Het is intriest, want het is een lieve hond. :'(

Je kunt nog contact opnemen met mevr. Lubbers van de NLV. Zij heeft veel connecties in Utrecht etc.!!
Laatst gewijzigd door Ine op vr 28 mar 2008, 13:21, 1 keer totaal gewijzigd.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door