week één
ma 250gr vleesmix + 250gr vis
di 250gr vleesmix + 125gr kippenekken
wo 500gr orgaan + 125gr kippenekken
do 500?gr pens + 1 kipkarkas (100 gr bijna kaal bot)
vr 500gr vleesbot
za 500gr spiervlees + 1 kipkarkas (100gr bijna kaal bot)
zo 500gr vleesbot
week twee
ma 250gr vleesmix + 250gr vis
di 250gr vleesmix + 250gr kippenekken
wo 500gr vleesbot
do 500gr vleesmix + 250gr vis
vr 250gr vleesmix + 125gr kippenekken
za 250gr vleesmix + 125gr kippenekken
zo 500gr vleesbot
Over deze twee weken verdeeld: 900gr tafelrestjes = 8.8%
bestaande uit yoghurt, gekookte groente en rauwe groentemix.
Eieren tel ik niet mee, ongeveer drie per week
Vis en pens heb ik niet meeberekend.
Vleesmix = vleesmix 2 van Herby, hiervoor heb ik 50% orgaan en 50% spiervlees gerekend.
orgaan: 1500gr = 14.7%
bot: 1575gr = 15.4%
spiervlees:6225gr = 61%
Spiervlees = struisvogel of rund
Vleesbot = eendenvleugels, eendagskuikens, lamsribben, lamskop, konijnenvoorpoten, konijnenkoppen, fazantkarkas, hele kwartel, halve kip, haaskarkas.
Orgaan = runderhart of kippenhartjes.