Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door Elise
#909518
Eén van Phoebe haar puppy's zit niet lekker in zijn vel. Hij heeft sinds eind november wat lelijke plekjes op zijn huid. Hij heeft altijd op carnibest gestaan en zit nu sinds twee weken ongeveer alleen op CB lam/rijst, de plekjes lijken minder te worden. Nu sprak ik net met zijn baasje en die vertelde dat hij vorige week goed ziek is geweest, misselijk en diarree, maar dat dat heerst in de omgeving. Vanochtend is er een magnetiseur langs geweest, die vertelde dat ze voelde dat hij misselijk was en dat ze dacht dat zich in zijn lever een stof heeft opgeslagen, en dat die eruit moet. Een kuur met groene leem werd aangeraden, ook om zijn algehele weerstand een beetje op te krikken. Deze magnetiseur vond hem ook uit zijn bek ruiken, dat was zijn baasjes nog niet opgevallen. Verder is hij gewoon een vrolijke hond, speelt en doet.

Is er iemand die een goede informatieve site weet over de werking van groene leem? Ik ben alleen bekend met chlorella namelijk. Het is voor zijn baasjes helemaal nieuw en het is wel fijn als ze er iets meer over kunnen lezen.
Door Lizzy
#909601
http://www.praktijkparcival.nl/prakleem.html voor groene leem.

Ik vind zelfs Schindele's mineralen helemaal geweldig en veel beter dan groene leem. Het ontgift milder en werkt veel meer weerstand bevorderend als groene leem. Het bevat ook veel gezonde mineralen en het werkt super bij huid en spijsverteringsproblemen.

http://www.chi.nl/assortiment/schindele ... deles.html

http://www.fonteine.com/nieuwe_bewustzi ... zijn6.html

Sterkte met pupseltje!
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door