Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Dami
#893132
Noah is gisteren gevallen tegen de deur tijdens het naar binnen komen lopen, ze was ook weer eens veel te wild, maar goed niks aan te doen, ze liep vanmorgen mega-mank! Ze huppelt echt, dus maar weer naar de da en hij denkt (hoopt) gedeeltelijk gescheurd of anders een kneuzing erin, helaas Rimadyl gekregen, ja je moet wat, en maandag moet het al verbeterd zijn, anders foto's laten maken om te kijken of de kruisband door is, want het kon zijn dat ze met haar spieren alles tegen houdt voor het schuifladesysteem toe te passen. Hoop zo dat het niet de kruisband is, maar als het wel zo is dan hebben we al besloten om naar Eersel te gaan om bij Maarten Kappen de TTA te laten doen.
#893347
dianatara schreef: Heb net gebeld met Eersel en dinsdag om 9 uur kunnen we terecht bij Maarten Kappen, dan word er een foto gemaakt en zo nodig gelijk geopereerd!
He getsie, bij jullie houdt het ook maar niet op :-[ sterkte!! Bij Maarten ben je in ieder geval in goede handen of althans Noah. Wij moeten de maandag erop terug met Terry."jammer"dat het niet samenvalt. Hadden we elkaar eens kunnen zien.
Door Dami
#893376
Nou had het idd wel leuk gevonden als we elkaar hadden gezien, jammer dat het dan idd onder deze omstandigheden zou moeten, ach wie weet.
Vind het trouwens wel super dat we zo snel al terecht kunnen, ik bel net voor 6 uur en kan dinsdag al terecht, super hoor!
#894065
Wat vervelend. Heb het ook meegemaakt een hond met een gescheurde kruisband. Opgelopen toen hij nog maar een pup was en na 4 jr. door een andere DA de diagnose gesteld. Ja, toen was het rijkelijk te laat.    >:(>:(Maar alsnog geopereerd en het gewricht is toen schoongemaakt.  Daarna heeft hij nog een lang leven gehad zonder noemswaardige beperkingen. Sterkte.
Door Dami
#895585
Nou we zijn terug uit Eersel en er is helemaal niks mis met de knie, zelfs geen scheurtje! Gelukkig maar, ik was zo blij dat Noah niet weer geopereerd moest worden, ze heeft de poot waarschijnlijk verstuikt, maar ze loopt er nu alweer goed op!
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door